A Riot Games a 13.6-os frissítésciklusban komoly mennyiségű buffal és nerffel fogja alakítani a LoL metáját, Vayne pedig ezúttal a szerencsés oldalon tudhatja magát.

Tudom, a cím inkább úgy hangzik, mint egy B-listás híradó egyik szalagcíme, de az a helyzet, hogy minden, amit megfogalmaztam, igaz. A Riot Games a 13.6-os frissítésciklusban komoly mennyiségű buffal és nerffel fogja alakítani a LoL metáját, Vayne pedig ezúttal a szerencsés oldalon tudhatja magát.

Eleinte Vayne passzív mozgási sebességét, a Tumble (Q) AD arányát és a Condemn (E) töltési idejét buffolták a PBE szerveren. Nos, ezek nagyja megmaradt, ám az éles szerverekre már biztosan nem fog eljutni a bónusz passzív mozgási sebesség, azt ugyanis a fejlesztők is már túl erősnek gondolták.

Ami viszont érdekes, hogy már most elkészült egy nerf hotfix Vaynre, arra az esetre, ha a lövész túl OP-vá válna a felső ösvényen a változtatások után.

A Riot Games tehát készített egy csomagot, amire rábólintott mindenki, majd időközben rájöttek, hogy nem optimalizálták Vayne alternatív pozíciójára, most pedig rágják a körmüket a fejlesztők, hogy élesíteni kell-e a mentőövet, vagy sem.

Érdekes helyzet, de az biztos, hogy Vaynenek már kijárt valami hasonló, ugyanis utoljára több mint 3 éve kapott konkrét módosítást a hős a Riottól.

Ezt olvastad már?

Phreak szerint “túl OP” az ADC szerepkör, így változtatnának rajta

 

×