Ha már egy ideje játszik az ember a LoL-lal, tudhatja, hogy az AD Carryk szinte soha nem voltak elégedettek a szerep állapotával, és folyamatosan panaszkodnak, hogy hiányzik az átütőerő az alsó ösvényről.

Ha már egy ideje játszik az ember a LoL-lal, tudhatja, hogy az AD Carryk szinte soha nem voltak elégedettek a szerep állapotával, és folyamatosan panaszkodnak, hogy hiányzik az átütőerő az alsó ösvényről. A 13. szezonban, különösen a 13.1B frissítés óta, az ADC szerepkör reneszánszát éli. Ám ez (ismét) nem tart sokáig, David „Phreak” Turley „túl OP”-nak nevezte a szerepkört, s bejelentette, hogy hamarosan jönnek a nerfek.

Március 8-án, amikor Riot Phreak átnyálazta a 13.5-ös patch elemeit, a játéktervező elmagyarázta, hogy az AD Carryk jelenleg nagyon dominánsnak számítanak, a Riot Games pedig a közeljövőben azt tervezi, hogy nerfeli őket.

 

 

A szerepkör jó állapotban van a Durability Patch óta, a lövészek alapstatisztikáinak és az olyan alapvető elemeknek a változásaival, mint az Infinity Edge és a Navori Quickblades, az AD Carryk egyre nagyobb károkat tudtak okozni.

A Patch 13.6 előzetesében a Riot bejelentette a Bloodthirster, a Navori Quickblades, a Lethal Tempo és a Legend: Bloodline nerfeket.

Ezt olvastad már?

Egy kiskapu miatt Diamond LoL játékosok bukkantak fel Silver szinten

 

×