Miközben véget ért a The Last of Us sorozat első  évada, még az Ellie-t eredetileg megformáló színészt is láthatjuk a sorozatban.

Aki esetleg lemaradt volna róla, a The Last of Us sorozat múlt heti részében az eredeti Joel is feltűnt. Pontosabban rövid szerepet kapott Troy Baker a sorozatban, aki az eredeti játékban adta Joel mozgását és hangját. Az sorozat első évadának utolsó részében pedig Ashley Johnson is feltűnik, aki az eredeti játékban volt Ellie.

Az eredeti Ellie-t játszó színésznő, a sorozatbéli Ellie édesanyját alakítja.

Azt már megszokhattunk, hogy a The Last of Us sorozat jócskán kibővíti az eredeti játék történetét, például megtudhattuk azt, hogy hogyan robbant ki a járvány. Az első évad utolsó részében pedig arról is lehull a lepel, hogy hogyan lett Ellie immunis arra a bizonyos gombára.

 

Mindennek Ellie édesanyjához van köze, aki szintén feltűnik az utolsó részben. Az anya megformálója pedig nem más, mint Ashley Johnson, aki mind a két The Lat of Us játékban alakította Ellie-t. Persze a játék készítői csupán a mozgását, illetve a hangját rögzítették, a külsejét teljesen átalakították a karakternek.

Érdekesség egyébként, hogy bár Ellie a játékban 14 éves, Ashley akkor, amikor a játékhoz a jeleneteket rögzítették, már majdnem 30 volt. Sőt, amikor a The Last of Us második része készült, bőven túl volt a 30-on. Így, aki esetleg arra gondolt, hogy lehetett volna ő Ellie a sorozatban is, az sajnos téved.

Az viszont nagyon szép lépés a készítők részéről, hogy a sorozatban lehetőséget kínáltak az eredeti színészeknek arra, hogy megmutassák magukat, még ha más szerepben is. A The Last od Us sorozat első évadának befejező része március 13-tól látható az HBO Maxon.

Ha minden igaz, a sorozat sikere miatt elkészül majd a második évad is, ami már a második játék történetét dolgozza fel.

Ezt láttad már?

Végre hosszú és tartalmas előzetesen láthatjuk A kis hableányt

 

×