Még mindig tart a jegyelővétel a 2023-as Tavaszi MondoConra, amire most kedvezményesen szerezhetsz belépőt. Íme a részletek a két napos rendezvényről.

Közeleg a tavasz, a kissé enyhébb idő, a szép napsütés és a virágok időszaka. Ilyenkor egyre többet mozdulnak ki az anime, a manga, a cosplay és az ázsiai kultúra szerelmesei is, aminek legjobban a Tavaszi MondoCon nyújt teret. A Tavaszi Mondocon idén sem marad el, 2023 áprilisában is várják az anime, a képregények, a cosplay és a videojáték-rajongókat, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőit a Hungexpón.

2023. április 29-én és 30-én rengeteg program közepette a Leet csapata is vár saját standdal, játékokkal, remek anime, gamer és tech termékekkel, akciókkal és sok-sok Nber itallal. Ha szívesen eljönnél, most érdemes jegyet venned, hiszen elindult a jegyelővétel, ahol jóval olcsóbban vehetsz belépőt a két napra.

Tavaszi MondoCon 2023 kétnapos belépője április 14-ig 2000 forinttal olcsóbb.

Kedvezményes jegyvásárláshoz kattints IDE!

Fotó: MondoCon

Ha nem szeretnél lemaradni a rendezvényről, érdemes már most jegyet venned, hiszen elővételben április 14-ig kedvezményesen juthatsz hozzá. Április 15-től és a helyszínen a belépő ára már 8000 Ft lesz, most viszont még 6 ezerért juthatsz hozzá.

Kedvezményes jegyvásárláshoz kattints IDE!

Miért érdemes jönni?

Mert ezúttal rengeteg programmal, ázsiai kajával, cosplay-bemutatóval és versennyel, zenével, tánccal, kiállítással és vásárral várnak a Hungexpón. A nagyszínpadon többek között lesz animés kerekasztal, cosplay-verseny, K-pop tánc, tömegkvíz, sőt Fanszinkron-verseny is, meghívott színészvendégekkel. A vásárcsarnokban a legjobb anime és gamer termékek közül válogathatsz, de kipróbálhatsz játékokat is.

További információért látogasd meg a MondoCon hivatalos oldalát!

Ezt se feledd:

Íme a győztesek! – A Netflix sorozata lett az év animéje, amit egy játéknak köszönhetünk

 

×