Úgy tűnik, hogy mindig érdemes a metán kívül is próbálkoznunk.

Nem titok, hogy a Warzone 2 Season 2 frissítése után két SMG vette át a Fennec 45 helyét. A Battle Royale játékmódban a Lachmann Sub örvend népszerűségnek, míg a Ranked játékmódban inkább a Vaznev felé húznak a játékosok. Az SMG kategória sokrétűsége miatt azonban további, remek lehetőségek is állnak a felhasználók előtt.

Talán nem is árt egy kicsit előre felkészülni, hiszen a fentebb megnevezett két SMG minden bizonnyal kap egy kis nerfet hamarosan. WhosImmortal éppen ezért kezdett el további aprítógépek felé is nézelődni, ekkor akadt rá a bejegyzésünk főszereplőjére is. Ráadásul egy olyan SMG-ről beszélhetünk, mely nem is kimondottan népszerű a játékosok körében.

Nézzük is, hogy mit tud a Vel 46!

A Vel 46 statisztikáit megnézve hamar kiderülhet, hogy a fegyver gyorsabban képes leteríteni áldozatait, mint sok népszerűbb társa. Igazi TTK bestiáknak kiáltotta ki a Warzone szakértő, nem is igazán érdemes vitatkozni a nyers adatokkal. Az ajánlott kiegészítők listája a következő:

  • Muzzle: Lockshot KT85
  • Laser: VLK LZR 7MW
  • Underbarrel: XTEN Drop Grip
  • Stock: Demo RXT Stock
  • Rear Grip: Schlager Soldier Grip

A fenti attachmentek segítenek a jobb ADS és sprint sebességekben, sokkal kellemesebb mobilitást tapasztalhatunk a felszerelésük után. A muzzle pedig a visszarúgás konzisztenciáján, illetve erősségén finomít. A Gripnek köszönhetően akár hipfire módba is bevethetjük a Vel 46-ot. Kell ennél több?

Borító: YouTube

A Rankeden ez a menő:

Teljesen más? – Ezek a fegyverek tarolnak most a COD Ranked módjában

 

×