Egyre többen jelentik a hibát.

A Warzone 2 Season 2 fogadtatása pozitív volt, ez nem is kérdéses. Nem véletlenül, hiszen több újdonság és régóta kért változtatás is megérkezett a battle royale játékba. Kaptunk öt fegyvert, egy új pályát, visszatért a népszerű Resurgence mód. Ezeken kívül javítottak több, régóta fennálló problémát is fejlesztők, ahogy a Plate és Loot mechanikákon finomítása sem maradhatott el.

Az azonban vitathatatlan, hogy továbbra is vannak érdekes jelenségek. A teljes kifagyások a drivereknek és a játékmotor javításoknak köszönhetően egyre csökkennek, de sajnos még mindig jelen vannak. Az utóbbi hetekben pedig egy újfajta hiba ütötte fel a fejét, mely szinte platformtól függetlenül, minden felhasználót érinthet.

Latency and packet loss are out of control from CODWarzone

Komoly ping és packet loss problémákkal küszködik a játék!

A hazai hozzászólásokban és fórumokban is felmerült már a jelenség, ám ahogy látható, nemzetközileg sem jobb a helyzet. A globális panaszoknak köszönhetően kapásból kizárhatjuk azt, hogy valamelyik hazai szolgáltatóval lennének problémák. Mind az európai, mind pedig az NA szervereken komoly packet loss és ping ingadozásokat mérnek a játékosok. Ezek külön-külön is rombolhatják az élményt, ám együttesen szó szerint élvezhetetlenné teszik a meccseket.

A hozzászólásokban többen is megerősítették a tényt, illetve azt is, hogy teljesen véletlenszerű kinél jelentkezik a hiba. Akár meccsenként, squadon belül változhat az, hogy épp kinél esik csorba a játékélményen. Úgy tűnik tehát, hogy az Activision dolgozóinak kliens oldalon kell majd keresnie a hiba forrását, hiszen szerveroldali probléma esetén mindenkit érintene, azonos időben. Ennek tudatában már bizakodóak lehetünk, remélhetőleg a napokban jelentkezhetnek majd valamilyen megoldással.

Egy kiegészítő mind felett? – Ez a titka a Warzone 2 long range összeállításainak

 

×