Ha lehet hinni egy a filmhez készülő kirakósnak, akkor igen különleges dizájnt kap a jól ismert éneklő rák az élőszereplős filmben.

Azt már mindenki jól tudja, hogy hamarosan érkezik A Kis hableány élőszereplős feldolgozása, ami leginkább a főszereplő választása miatt vált vitatottá az interneten. Arról viszont eddig nem sok hír érkezett, hogy a fontos mellékszereplők, mint Ficánka vagy Sebastian milyen módon jelennek meg a filmben. Nos, lehet, hogy erre kaptunk most némi utalást.

A filmhez készült Puzzle leplezi le Sebastian dizájnját?

Ha lehet hinni a legutóbbi szivárgásnak, akkor az eredeti rajzfilmben igen egyedi stílust kapott rákocska igen máshogy jelenik majd meg a filmben. Bár a most megjelent kép nem a filmből, hanem egy, a filmhez készült kirakósból származik, sokan feltételezik, hogy így néz majd ki Sebastian a filmben. Erre persze eddig semmi bizonyíték nincs, lehet, hogy a képen látható rák csupán illusztráció.

Ha viszont nem az, akkor egyértelmű, hogy az Arielt segítő és féltő rák teljesen új, inkább realisztikusabb külsőt kap. Reméljük, hogy így is hiteles lesz akkor, amikor énekel majd. Egyébként egy friss előzetesben már Ursula is feltűnt:

 

A Kis hableányt Magyarországon május 25-én mutatják be a mozik. Te megnézed majd?

Ezt láttad már?

Gonoszok között is Magyarország az egyik leggonoszabb képregényfigura az AI szerint

 

×