Hatalmas sebességgel tör előre a Showdown-hét a FIFA 23-ban.

Hatalmas sebességgel tör előre a Showdown-hét a FIFA 23-ban. Eddig tartja magát az EA Sports az ígéretéhez, minden egyes nap kapunk egy Showdown párosítást, valamint egy-egy fejlődő lapot rejtő SBC-t. Bőven vannak rangadók is, amik igénylik az ilyen jellegű támogatást, volt a hétvégén egy Tottenham-Chelsea londoni derbink, de most hétvégén például a United és a Liverpool fog egymásnak feszülni.

A két csapat rajongói szomorúak lesznek, de friss Showdown lapok nem fognak érkezni a két csapathoz, lesz viszont Icon támogatás dögivel.

 

Liverpooli oldalról John Barnes fog kapni kirakóst, manchesteri oldalról pedig Nemanja Vidic. Utóbbi egy egészen kellemes meta megoldás lehet (persze attól is függ, hogy melyik verziót kapjuk), míg Barnes egy olcsó alternatíva lehet, ha éppen könnyen beépíthető szélsőt keresnénk.

 

Mivel valószínűleg egyik lap sem fogja komolyabban megugrani a felhasználók ingerküszöbét, nézzünk egy rajongói ötletet, ami nagyot tudna dobni ezeken az SBC-ken.

Idén már megtanultuk, hogy az Icon lapok is kaphatnak speciális verziót. Ott voltak a World Cup Icon kártyák, na meg a TOTY ikonok. Véleményem szerint nyugodtszívvel élesíthetnének a fejlesztők ilyenkor egy Showdown verziót is, amik pontosan ugyan úgy fejlődnének, mint a normál kiadások.

Természetesen ilyenkor megkérhetnék a lapok árát a kanadaiak, de így legalább lenne értelme még Barnesba is fektetni foddert és Coint. Reméljük egyszer majd ilyesmit is kipróbál a cég, mert bőven lenne rá igény!

Ezt olvastad már?

Olasz rangadóval folytatódik a FIFA 23 Showdown eseménye

 

×