Bemutatkozik a démonhentelő franchise új játéka, vadonatúj platformon, okostelefonon! A Mighty DOOM érkezése küszöbön áll: néhány hét és játszható.

A DOOM akkora klasszikus, hogy a fal adja a másikat, ezért nagy adósságot törleszt a Bethesda azzal, hogy kiad belőle egy mobilos változatot, ám a platform korlátozott adottságai miatt nyilván valami teljesen másra kell számítanod a PC-s és konzolos verziókhoz képest. Erre már a cím is utal: a Mighty DOOM elnevezés magában hordozza, hogy itt valamilyen apróságra kell számítani, de ez nem csak a zsebre vágható játékélményt definiálja, hanem a game arculatát is.

A Slayer eleve apróságként jelenik meg a játékban, egy akciófigura profiljával. A bemutatkozó videóelőzetes alapján rajzfilmszerű élményre és dinamikusan mozgó felülnézetre kell számítani. A karakterünkkel folyamatosan előre rohanva irthatjuk az utunkba kerülő démonokat, viszont a nagy menetelést – mint rendesen – időnként nagyra nőtt bossok is megtorpantják. A fejlődést elnyerhető jutalmak és appon belüli vásárlással megszerezhető kiegészítők támogatják.

 

Az előregisztrációt már meg is nyitották, a Mighty DOOM 2023. március 21-én érkezik Google Play-re és App Store-ba.

Nem mintha az alapváltozat nem futna lassan egy kavicson is:

Mindenen IS elfut a Doom! – Már a Windows Jegyzettömbjéből is játszhatjuk a legendát

 

×