Mostantól gondtalanul élvezhetjük az extra képkockákat.

Múlt héten megérkezett az AMD legfrissebb driver frissítése. Az új javítócsomag rengeteg játék FPS értékein javított, ám nem volt túl kegyes a Windows-hoz. Több felhasználónál is komoly problémákat idézett elő a program, nem volt ritka az sem, hogy teljesen megölte az operációs rendszert. Nem véletlenül adott ki egy újabb drivert az AMD csütörtök délután, mely nem csak a fenti hibára, hanem további problémákra is orvoslást nyújt. Ha kihagytad a múlt heti drivert, akkor sincs ok az aggodalomra, hiszen az abban implementált FPS boost ebben a verzióban is megtalálható.

Nézzük is, hogy mit tartogat számunkra az új AMD driver!

Játéktámogatás terén két új címet köszönthetünk az Atomic Heart és a Company of Heroes 3 képében. A Hogwarts Legacy sem az Nvidia, sem az AMD részéről nem kapott még extra profilokat, mely kicsit érthetetlen. Az alábbi hibákra is megoldást nyújt az illesztőcsomag:

  • Mostantól a 6800U tulajdonosoknak nem kell aggódniuk a Netflix lejátszás miatt
  • Mostantól nincs limitálva az encode bitráta 100 Mbps-ra
  • Mostantól az AMD Bug Report Tool nem fagyasztja ki a rendszert
  • Mostantól a Hitman 3 kevesebb eséllyel fagy ki
  • A Valve Index szemüveggel kapcsolatos hibát is javították
  • DirectX 11 játékok esetén nem kell FPS dropokra számítanunk, ha RX 6000 szériás kártyánk van

A 23.2.2-es verziószámot viselő Radeon drivert az AMD hivatalos oldaláról tölthetjük le. Továbbra is érdemes óvatosan bánni a Google keresővel, rengeteg hamis, káros programot tartalmazó driverre bukkanhatunk az interneten.

Így lehet a hibás monitorokat környezetbarát és gazdaságos módon újrahasznosítani

×