A Riot Forge kiadó bejelentette, hogy három League of Legends Story játék is megjelenik még idén.

A Riot Forge kiadó bejelentette, hogy három League of Legends Story játék is megjelenik még idén.

A Double Stallion akcióplatformere, a CONVERGENCE: A League of Legends Story ezen a nyáron jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Steamen, az Epic Games Store-on és a GOG-n keresztül.

A Tequila Works egyjátékos kalandjátéka, a Song of Nunu: A League of Legends Story PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re jelenik meg idén ősszel.

Ami viszont újdonság, hogy a Moonlighter fejlesztője, a Digital Sun bejelentette a The Mageseeker: A League of Legends történetet konzolra és PC-re. A konkrét konzolokat nem árulták el, viszont a játék idén tavasszal már meg is jelenhet.

 

Az első konkrét League of Legends spinoff a Ruined King volt, ami egy körökre osztott harcrendszerrel megspékelt akciósztori volt. A játékosok imádták, így a rajongók érthetően nagyon várták már a többi Riot Forge projektről is a híreket. S amiket kaptunk, véleményem szerint kielégítő és pozitív, pláne az, hogy hamarosan két játékra is rávethetjük magunkat.

Ezt olvastad már?

A Riot Games lelövi a legjobb League of Legends jutalmakat

 

×