Mutatjuk a LEGO első K-pop együttműködését, amit a Bangtan Boys, vagyis BTS fiúegyüttessel kötött. Egyelőre nem látjuk a célcsoportot.

Nem pontosan értjük, hogy ki lesz a célcsoportja a LEGO új készletének, ami a héttagú K-pop együttest, a BTS-t igyekszik sosem múló emlékké tenni. Az építőkockás cég nyilván nálunk pontosabban érti, hogy mire vevő a nép (?), ezért inkább lapozzunk oda, hogy megmutatjuk a készletet, ami

a LEGO legeslegelső K-pop kooperációja és egy nagy visszaszámlással, online eseményként vezették be.

A BTS Dynamite névre hallgató szett alapja egyértelműen a YouTube-on ma már 1,6 milliárd megtekintésnél járó videoklip, az azonos című slágerhez. A szokványos K-pop színvonalat egy másodpercre sem felülmúló alkotásból visszaköszön a készletben a fagyiskocsi, a színpad, a DISCO felirat, a fánkos és több más jellegzetes épület is.

 

A látottak alapján a BTS-ről nedves álmokat szövögető tinilányok fognak legózgatni az új játékkal. Már ha tinilányok nagy tömegben szoktak ilyesmivel foglalkozni, nem kihívás nekik egy 18+-osra belőtt (tehát felnőtteknek szánt!) építmény összeapplikálása és nem sajnálják érte a talán kissé borsosra sikerült vételárat.

„Éld át a hype-ot a Dynamite élménnyel”

harsogja az új készlet oldala, egyértelműen üzenve, hogy ebből bizony fel lehet építeni a videó összes művészi értékű pillanatát, „csupán” 42990 forintért. Kihagyhatatlan.

Ha csak egy értelmesebb ötlet kell LEGO-ból:

Új rekord: ekkorát még sosem építhettünk LEGO-ból!

 

×