2023 az eleve sikeres újgenerációs konzol éve lehet, ha megérkeznek a most már biztos kézzel jósolt perifériák. Nem a PS VR 2 az egyetlen újdonság.

Rendesen odateszi magát a Sony, hogy fokozza a PlayStation 5 iránti, már így is elég izmos érdeklődést. A PC World emlékeztet: a konzolból már így több mint 30 milliót adtak el és még mindig viszik, mint a cukrot. A sikerre rátehet egy jókora lapáttal néhány olyan kiegészítő, mint az AirPods-szerű fülhallgató, vagy a lecsatolható lemezolvasóval rendelkező modell – igaz ez utóbbi még csak bennfentes pletykák tárgya.

A headset mellett várható egy PS5 fejhallgató megjelenése is,

és mindkettőt vezeték nélkülinek sejti az Insider Gaming. Hozzáteszik: a két készülék a következő üzleti évben, magyarán 2023 áprilisa és 2024 márciusa között fog megjelenni.

Forrás: Future

  • A Project Nomad (képünkön) kódnevű fülhallgatóról egész konkrétan tudni lehet, hogy olyan apróság lesz, mint az Apple mintaszerű AirPods-a, viszont nem fogja tudni a Sony saját terméke, a WF-1000XM3 hatórás üzemidejét. A töltését USB-C kábeles tokkal oldják meg.
  • A Project Voyager kódnevű fejhallgatóról ennél is kevesebb információ szivárgott ki eddig: funkcióiban állítólag az Inzone H7-est idézi, de – ha minket kérdezel – kicsit zavaros, hogy minek kell saját konkurencia a már létező Pulse 3D-nek, amit tovább is lehetne fejleszteni.

A két periféria a legerősebb tippek szerint szeptemberben jelenhet meg, egy új PS5 modellhez kapcsolódva. Addig is érdeklődve várjuk, hogy mit szól majd a gaming világ a jövő héten érkező PS VR 2-höz.

A szemüveg impozáns játékkínálat társaságában érkezik:

Lesz mivel nyomni! – 37 remek játékkal jelenik meg a PS VR 2

 

×