Nem kell kupákkal sem bohóckodnunk.

Kedden megérkezett a Fortnite v23.40-es frissítése. Az előzetes jelek alapján lehetett már sejteni, hogy élesedik a régóta pletykál Most Wanted játékmód. Ennek ellenére sokan úgy gondolták, hogy maximum egy kicsit felturbózott LTM lehetőségről beszélhetünk, egy-egy ajándék Spray-jel megfűszerezve. Nos, úgy tűnik, hogy az Epic Games emelt a téten, kifejezetten tartalmas kozmetikai tárgyakat zsebelhetünk be. A játék történetében eddig leginkább karácsonykor juthattunk hozzá ingyenes outfithez, így a mostani alkalmat nem igazán éri meg kihagynunk.

Nézzük is, hogy mit tartogat a Fortnite Most Wanted!

A játékmódban több „Exotics” kategóriájú fegyverrel is találkozhatunk. Shotgunok, AR-ek és SMG-k is színesítik a felhozatalt. A fentieken kívül igazi klasszikusok is visszatértek, az alábbi kedvencekkel is kalkulálhatunk:

  • Hand Cannon
  • Dual Pistols
  • Heavy Sniper
  • Hop Rock Dualies
  • Suppressed Pistol
  • Boom Sniper Rifle

A játékmódban a Heat Level szintünk mérvadó lesz, melyet öléssel, vaultok kinyitásával növelhetünk. A legmagasabb szinten már 25%-os mozgási sebességnövekedést és 100 HP / Shield regenerálódást is tapasztalhatunk. Több küldetés is várja a játékosokat, melyeket az LTM játszásával játszi könnyedséggel teljesíthetünk. Ölések, Vault kinyítások, Heat Level növelés….semmi ördöngösség nincs a feladatokban.

A jutalom azonban annál értékesebb. A megszerzett „Infamy” pontok segítségével egy Mini Battle Pass-nyi tartalmat zsebelhetünk be. Wrap, Back Bling, Pickaxe és egy teljesen ingyenes Outfit várja majd a játékosokat. Körülbelül két hét áll a rendelkezésükre, melyet bizony érdemes lehet kihasználni.

Ha már Unreal Engine 5:

KVÍZ: Játék vagy valóság – Felismered a különbséget?

 

 

×