A Cocaine Bear című, igaz történetből készült horrort nagyon eredeti módon, online videojátékkal hirdetik – az a csavar, hogy embert kell zabálni.

Nem egészen úgy alakulnak a dolgok a jövő héten mozikba kerülő Cocaine Bear című horrorvígjátékban, ahogy azt a valóságban elvárnánk, de már ebben van egy hatalmas csavar: az, hogy a sztorija megtörtént eseményeken alapul. Történt egyszer, hogy néhány gengszter repülőből dobott ki kokainszállítmányt egy erdő fölött a bűntársainak, de a szajrét náluk hamarabb találta meg egy több mint 200 kilós medve.

És hát, betolta az egészet.

A komoly mennyiségű drog hatása alá került állat medvefeletti képességek birtokába kerül: iszonyatosan gyors lesz és hatalmasakat ugrik, de a legrosszabb, hogy totál megvadul, így szépen el is kezdi zabálni az embereket. Ezen a ponton veszi fel a fonalat az egyszerűen nagyszerű mászkálós online game, amiben te vagy a medve. Irányítsd a nyilakkal, zabálj, kapd el a mentőautót és a menekülő embereket, és ne feledd: a kis fehér porkupacokat fel kell szedni, hogy mozgásban maradj! Tipp: ha rászaladsz a sarkokban lévő piros táskákra, szupergyorssá válsz.

 

A Kokainmedve – Ray Liotta egyik utolsó szereplésével – február 23-án kerül a mozikba. Addig itt a videojáték, felhangolás gyanánt!

A filmről pedig itt írtunk bővebben:

40 kiló kokaint evett a medve, belehalt, most film készült belőle – Itt az előzetes

 

×