A GTA-ba is érkezett némi varázslat.

Persze, el lehet sütni a tiltott halálos átkot, és meg lehet kínozni mindenféle teremtést a Hogwarts Legacy-ban, de mindez semmi ahhoz képest, amit a GTA V-ben művelhetünk. Egyébként is, de most inkább a felvarázsolt verzióra gondoltok, ami az abszurditásával néhány éve már rettegésben tartja a világot, most viszont, minden idők legjobb J.K. Rowling varázsvilágában játszódó játékának megjelenésekor ismért népszerűvé vált.

Ha valakinek esetleg fogalma sincs arról, hogy mi a fészkes fenéről hadoválok itt és a címben is össze meg vissza, gyorsan vázolom a helyzetet. Néhány évvel ezelőtt pár modder, név szerint Zagor, NiallRose, Meth0d és Sg_Mods gondoltak egyet, és miért is ne alapon eldöntötték, hogy némi mágiát csempésznek Los Santos utcáiba.

Bizony, ez lett a Harry Potter Character Package, ami a HP-univerzum karakterei mellett gyilkos varázspálcát és repülő seprűt varázsolt a GTA V-be. Hogy anno mennyire pörgött a mod, azt nem tudom, most viszont a Hogwarts Legacy miatt eléggé felkapta az internet.

Az egész amúgy pont olyan, mint amilyen a Harry Potter with Guns volt: szürreális, bizarr, és hihetetlenül vicces. A Hogwarts Legacy-t nyilván nem váltja ki, de egy könnyed délutáni ebéd után tökéletes rekeszizom-szaggatónak. A varázspálcával Adava Kedavrát is szétalázó gyilkos varázslatokkal sorozhatjuk szét a járókelőket, vagy szimplán áthajthatunk rajtuk a Tűzvillámmal. Nagyon beteg, na.

A modot egyébként innen tudod letölteni, és a telepítéshez is itt találsz útmutatót.

Ezt is érdemes elolvasnod:

7 zseniális TITKOS videojáték befejezés, amit csak kevés játékos láthatott

 

×