A Leet Webshop ajánlataiból szemezgettünk.

A karácsonyi, téli ünnepi időszak akciói után ismét remek ajánlatokra csaphatunk le a Leet Webshopjában. Az apropó ezúttal nem más, mint a jövő hét keddre eső Valentin-nap. A szokásos perifériák most sem maradhatnak ki a repertoárból, ám több kategóriát is megtalálhatunk. Ajándékötleteket tekintve gondoltak a PC és konzoljátékosokra is, de a kevésbé hardcore réteg sem maradhat ajándék nélkül. Külön öröm, hogy a videójátékos, filmes vagy épp sorozatos merchek rajongói is megtalálhatják számításaikat. Harry Potter, Nintendo vagy épp Marvel cuccokban sem szenved hiányt az akciós felhozatal.

Szemezgessünk is a Leet Webshop Valentin-napi akcióiból!

Merchek

Ebben a termékkategóriában tényleg nem csalódunk. Stranger Things póló, Harry Potter figurák, Marvel és Star Wars kulcstartók. Mi kell még? Az igazi rajongók még egy Hedvig párnával is meglephetik akár magukat, akár a párjukat.

Külön kiemelendő lehet a Super Mario ihlette hangulatvilágítás, illetve a minden gamer sarokba kötelező Sonic kontroller tartó figura. A mindennapok során a praktikusság sem elhanyagolható, melyben mindkét kiemelt ajándék jeleskedik.

Háztartási gépek

Ahogy az élet minden területén, úgy ebben a kategóriában is egyre nagyobb teret kapnak az okoseszközök, melyeket érdemes is lehet kihasználnunk. A robotporszívó kifejezetten hasznos vétel lehet, jelentős időt és energiát spórolhat meg az embernek. A személyes kedvenc az Air Fryer, lassan két éve használok egyet itthon is, pillanatok alatt elkészül az étel, mindezt olajszag nélkül, sokkal egészségesebben. A Xiaomi sütője rengeteg okos tulajdonsággal van felvértezve, mely a kezdeti időszakban kifejezetten hasznos.

Mobil kiegészítők 

Ha a technológia vonalon maradnál az ajándékokat illetően, de a konzol és PC kategória távol esik, akkor sincs nagy probléma. Közel 50 akciós mobilkiegészítő közül válogathatunk az elkövetkezendő pár napban. Legyen szó akár okoskarkötőről, akár egy mindig hasznos Powerbankról.

Ha egy márkát ki kellene emelni, akkor a Xiaomi Haylou vonala kifejezetten erősnek számít. Többféle kialakítású okosórát/karkötőt is találunk, ahogy a fülhallgatókból is több kiszerelésű változatra csaphatunk le. Mindezt költséghatékonyan, a 20 ezres árkategórián belül maradva.

Perifériák

Ha valahol, akkor ebben a kategóriában aztán ténylegkönnyen elveszhetünk. A PlayStation 5 DualSense-ből több színváltozatot is megtalálunk, a kicsit extrább Cosmic Red és Starlight Blue is képviselteti magát, mely ideális ajándék lehet mindkét nem számára. A White-Shark Shinobi második verziója ismét kihagyhatatlan szereplő, nem hiába vezeti lassan egy éve a legnépszerűbb billentyűzetek listáját.

Ha költséghatékonyan szeretnénk letudni a dolgot, miközben a minőségen sem esik csorba, akkor a Yenkee termékei felé érdemes nézelődni. Asztali mikrofonokat, fejhallgatókat, egereket és billentyűzetek is találunk a gyártóról az akciós felhozatalban. Sőt, vezeték nélküli töltőt és RGB egérpadot is gyártanak, így tényleg kimeríthetetlenek a lehetőségek. Természetesen más gyártók perifériái sem maradhatnak ki, így a SteelSeries, az Xtrfy vagy épp a Glorious rajongói is elégedetten csettinthetnek.

A teljes akciós felhozatalt >IDE< kattintva érheted el. 

Akciófigyelő | Ingyenes a játék, amiben te lehetsz a legbrutálisabb Gordon Ramsay

×