Hamarosan korszakváltás érkezhet.

Alig egy hét múlva megérkezik a Warzone 2 és Modern Warfare II második közös szezonja. A fejlesztők már korábban elárulták, hogy viszonylag nagy volumenű nerfre és buffra készülhetünk. Jelenleg az RPK toronymagasan vezeti a népszerűségi listát, így a fegyver gyengítése sajnos elkerülhetetlen. Úgy tűnik azonban, hogy még az utolsó domináns hetén is tud újat mutatni az LMG.

 

Február 7-én a FaZe egyik tagja, Booya töltött fel egy új videót a csatornájára. Ebben az elmúlt három hónapban megismert RPK egy másik arcát fedte fel számunkra. Olyan loadoutot állított össze, mely inkább emlékeztet egy SMG fegyverre, mintsem egy LMG-re vagy AR-re.

Mutatjuk is az „SMG” RPK-t!

Az RPK mellé egy Signal 50-et javasol a tartalomgyártó, mely kétségkívül a Warzone 2 Sniper kategóriájának favoritja. Ennek köszönhetően gyakorlatilag minden lehetséges távolságot le tudunk fedni harc közben. A szokásos range és bullett velocity értékek helyett a mobility és sebeségekkel kapcsolatos tulajdonságokat helyezte előtérbe. Az ajánlott kiegészítők listája a következő:

  • Barrel: KAS-7 406mm Barrel
  • Laser: FSS OLE-V Laser
  • Optic: Cronen Mini Pro
  • Stock: Prolite TL3 Stock
  • Magazine: 40 Round Mag

Az utolsó hetet érdemes tehát megtolnunk, jövő szerda estétől már nehezebb dolgunk lehet. Nagy eséllyel szintén hasonló gyengítés vár a Fennec 45-re is.

Mi érkezhet 2023 őszén?

DLC vagy teljes játék? – Új hírek érkeztek a 2023-as Call of Duty címről

 

 

×