A franchise ezúttal egy egész estés animációval igyekszik új rajongókat szerezni a zombiknak, és már most megkockáztatjuk, hogy sikerülni fog.

Folytatást kap az öt évvel ezelőtti Resident Evil animációs film, és ehhez egy elég bíztató rövid előzetes is érkezett – jelent meg a GameStar oldalán. A Netflix legutóbbi, élőszereplős próbálkozása unalomba és közönybe fulladt, ezért minden rajongó ki van éhezve egy tényleg izgalmas, színvonalas Resident Evil címre.

Most végre megkapják.

A Resident Evil: Death Island ismerős karaktereket sorakoztat fel, köztük Leon S. Kennedy-vel és Chris Redfielddel, meg persze a teaser végén berobbanó Jill Valentine-nal, akinek a visszatérésétől minden fan ledobta a láncot.

Bár a rövid, lendületes előzetes nem sokat árul el a sztoriról, abban biztosak lehetünk, hogy San Francisco környékén szabadul el a zombipokol, és ehhez köze van az Alcatraz börtönnek, illetve néhány meglehetősen ocsmány víziszörnynek.

 

A rendező Eiichiro Hasumija (Assassination Classroom), a forgatókönyvíró Makoto Fukami (Psycho-Pass). A Resident Evil: Death Island először Japánban kerül mozikba, valamikor a nyáron, és mivel a távolkeleti címek elég rendes csúszással szoktak megérkezni Európába, erős a gyanúnk, hogy mi csak jövőre láthatjuk.

És a felújított Resident Evil 4-be belenéztél már?

12 csodálatos perc a Resident Evil 4 remake játékmenetéből – ilyen atmoszférára számíthatunk

 

×