Képzeld el, hogy egyedül vagy egy szobában a 90-es években, elindítod a PlayStationt, és nem állsz fel addig, míg reggel nem lesz.

Emlékszel, amikor szombat reggel korán keltél, rajzfilmeket néztél és videójátékokat játszottál a rendetlen szobádban? Emlékszel, hogy áthívtad a legjobb haverodat, és felváltva vagy együtt játszottatok? Nem tudom, ki tud róla, de ez elég egyszerűen átélhető, a virtuális valóságban.

Az EMU VR-ban szinte az összes retro konzol elérhető, játékokkal és kiegészítőkkel együtt.

Az EMU VR egy olyan ingyenes VR élmény, melyben egy szobában találjuk magunkat, az általunk kiválasztott retro konzollal. A polcon szinte az összes ismert és népszerű játék ott van, de ahogy régen, de mindent neked kell működésre bírni. Kinyitod a dobozt, kiveszed a játékot, elindítod a konzolt, belerakod a kazettát, vagy a CD-t. Aztán jöhet a boldogság.

 

Ez egy valósi időutazás a múltba, hiszen a VR-ban minden pontosan olyan, mint régen volt, nem csak a játékok. Ráadásul több mint 70 videojáték-rendszer benne van, szóval biztos ott van a te kedvenced is. A PlayStation, a PlayStation 2, a NES, a GameCube, a PSP vagy a Wii csak néhány példa.

 

Ahogy mondtam, az EMU VR mindenki számára elérhető, amennyiben van valamilyen támogatott PC-s VR rendszered. A részleteket erre találod! Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

2000 forintért nem megéri? – Ezekkel a sorozatokkal és filmekkel indít a SkyShowtime

 

×