Még a megjelenés előtt ránézhetünk a teljes térképre, így mindenki bepillantást nyerhet abba, hogy mekkora világot fedezhetünk fel.

Korábban szivárgásokból már megmutattuk nektek, hogy pontosan milyen, a Harry Potter könyvekből és filmekből ismert helyszínekkel, illetve szereplőkkel találkozhatunk a Hogwarts Legacy játékban. Már ez alapján is tudni lehetett, hogy a bejárható terep óriási lesz, de most te magad is megnézheted.

Kiszivárgott a teljes bejárható pálya.

Kétségtelen, hogy a játék a Harry Potter rajongók álmának tűnik, hiszen a játékosok nem csak a híres varázslóiskolát, Roxfortot, de az azt körülvevő területet is felfedezhetik. A fejlesztők hivatalosan persze nem adtak ki semmilyen információt a térkép méretéről vagy arról, hogy egyáltalán hogyan néz ki. Persze a tesztelők már megkapták a játékot, így a szivárgások sem maradhatnak el. Bár sok helyen már letörölték a korábban feltöltött videót, mi megtaláltuk.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Bár a szöveg a videóban német, láthatjuk a Hogwarts Legacy teljes bejárható helyeit. Ez azt jelenti, hogy lesz mit bejárni, és rengeteg helyet tudunk majd felfedezni. Ez jó hír azoknak, akik szeretik kimaxolni a jétékokat, és hosszú szórakozásra vágynak.

A játék hivatalosan február 10-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A régebbi generációs konzolok később kapják meg.

Ezt is nézd meg:

Pucold ki a gépet – Ekkora helyen terpeszkedik a Hogwarts Legacy PS-en, Xboxon és PC-n

 

×