Legközelebb is élvezetes játékkal lep meg az Epic Games, főleg akkor, ha vevő vagy a szimulációs szerepjátékokra, ami most egészen váratlan helyen zajlik.

Jövő héten újabb játékot, vagy játékokat kapsz ajándékba az Epic Games Store-ban. Jelenleg egy game szerepel az előrejelzésben, amit hamarosan ingyen letölthetővé válik és örökre meg is tarthatod.

Recipe For Disaster

Ne mondd nekünk, hogy sosem jutott eszedbe: milyen jó lenne egy saját étterem, ahol kiélheted az alkotási iránti vágyad, vagy szépen meggazdagodsz a vendégseregen, mert persze annyira jól vezeted az üzletet!

Biztos vagy benne, hogy menne?

Ez a menedzsment szimulációs game éppen egy professzionális éttermi konyha pörgős, drámákkal teli környezetébe dob le: építsd meg álmaid éttermét, készíts új recepteket, tervezz étlapokat, válogasd ki és irányítsd a személyzetet – miközben néha katasztrófahelyzeteket kell megoldanod.

Forrás: Dapper Penguin Studios

Az intuitív eszközök segítségével személyre szabhatod a vendéglő kialakítását és elrendezését. Szereld fel a konyhát a legmodernebb készülékekkel, dekoráld az étkezőt, rendezd be a környezetet, és alakíts ki megfelelő raktárat az összetevők számára! Persze a vevői igényekre is figyelned kell: ne feledd, hogy „a vendégnek mindig igaza van”!

 

A Recipe For Disaster jövő csütörtök 17 órától egy teljes héten át – 4690 forint helyett – ingyen és örökre a tiéd lehet.

Addig ezek járnak ajándékba:

Akciófigyelő | Két egészen zseniális játékot osztogat INGYEN az Epic Games

 

×