Eddig nem igazán ugráltak érte a világ filmforgalmazói. Talán szentségtörésnek gondolják, pedig valójában érdekes újítás, csak gyomor kell hozzá.

A Winnie the Pooh: Blood and Honey meredek újragondolása a klasszikus Micimackó karaktereknek és történeteknek, és ettől persze semmi, de semmi művészi értéket nem szabad elvárni, mert nem is annak született. Szerencsére. Így van rá esély, hogy megmarad vérmocskos poénnak, aminek valójában szánták.

Forrás: Fathom Events

Pedig van a horrorparódiának (hívjuk így) egy fájón drámai felütése azzal, hogy Micimackó és Malacka azután borul ki és kezd ámokfutásba, hogy Róbert Gida elhagyja őket, ugyanis egyetemre megy. Ha nagyon szeretnénk valamilyen érzelmi mélységet keresni a történetben, akkor az ez, és végre magunk is meggyőződhetünk róla, hogy milyen lett.

 

Az eddig kizárólag Mexikóban vetített Micimackó: Vér és méz a hazai mozikban is megkezdi a kaszabolást, március 2-án – írja a Filmsor.hu. A GameStar azt is hozzátette, hogy bár egyelőre tényleg kevés helyre jutott el, a film ötletgazdája, Rhys Frake-Waterfield megörülhetett a tengerentúli forgalmazásnak, mert már készíti is a következőt.

 

Bárki ellen is induljon a Csacsi Öreg Medve és az együgyű Malacka sorozatgyilkossá lett mása, készül a második felvonás. Amúgy az alkotóknak semmi sem szent: a Milne mese beszántása után állítólag horrort készítenek a Bambiból és Pán Péterből is.

Ha felmerült benned a kérdés, hogy mégis ki engedi ezt meg, itt a válasz:

Horrorja után se hagyják békén Micimackót – bárki bármit csinálhat vele!

 

×