Hamarosan elrajtol az egyik legszélesebb tartalmi kínálattal csábító SkyShowtime, ami a várakozásokkal ellentétben Magyarország egyik legolcsóbb streaming szolgáltatása lesz.

Bár a Disney+ és az HBO Max is egyre több és jobb tartalmakkal próbálja elcsavarni a streamingre fogékony közönség fejét, ezidáig sehol, még Magyarországon sem nagyon sikerült érdemben megszorongatni a Netflix népszerűségét. Ennek nyilván több oka is akad, de a legszembetűnőbb és a legfontosabb talán az elérhető tartalmi kínálat, amiben a Netflix egyszerűen verhetetlen.

Ezzel kíván versenybe szállni a SkyShowtime, ami bejelentette, hogy február 14-én indítja el a legújabb streaming szolgáltatását Magyarországon.

 

A magyar előfizetők az új platformon a Universal és a Paramount filmjeit, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozatait, gyermek- és családi tartalmait találják meg egy helyen. Ez azt is jelenti, hogy a SkyShowtime tartalmi mennyiségben már-már megközelíti a Netflix kínálatát, melyek között olyan minőségi filmeket találunk, mint a

  • Downton Abbey: A New Era
  • Jurassic World Dominion
  • The Northman
  • Top Gun: Maverick
  • az Ambulance, és még sokan mások,

míg a sorozatfüggők olyan remek szériák közül válogathatnak, mint az

  • American Gigolo
  • Halo
  • Law & Order
  • Pitch Perfect: Bumper In Berlin
  • Star Trek: Strange New Worlds
  •  Vampire Academy
  • vagy a Yellowstone.

De szigorúan csak többek közt, a fenti felsorolással ugyanis csak a felszín külső rétegét kapargattuk meg, a több ezer órányi katalógus böngészésekor ugyanis piszok egyszerű lesz elveszni. Emellett fontos kiemelni, hogy a SkyShowtime 21 saját gyártású sorozatot vásárolt meg az európai HBO Max-tól, köztük is az utóbbi idők egyik legjobb magyar sorozatával, A besúgóval, melyet a hazai előfizetők ezen a szolgáltatáson találnak meg – a belebegtetett folytatással együtt.

Mennyibe fog kerülni és hol találom?

Az új streaming szolgáltatásra a SkyShowtime hivatalos oldalán lehet regisztrálni, aminek a dedikált alkalmazása Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV-n, Google TV-n és LG TV-n is elérhető lesz. És most rátérhetünk végre a mocskos anyagiakra is:

a masszív kínálatért nem kell havi 1999 forintnál többet fizetni, vagyis az 900 forintos Amazon Prime után ez lesz Magyarország egyik legolcsóbb streaming szolgáltatása.

„A SkyShowtime hihetetlen tartalomkínálattal jelentkezik. Büszkék vagyunk rá, hogy új előfizetőink számára Közép- és Kelet-Európa-szerte új és exkluzív hozzáférést biztosíthatunk az ikonikus és világhírű stúdióink legújabb sorozataihoz és legnagyobb kasszasiker filmjeihez, továbbá olyan helyi és saját gyártású műsorokhoz, amelyek különös jelentőséggel bírnak a közönségünk számára. Nagyon lelkesítő, hogy ez a világszínvonalú prémium kínálat helyi történetekkel kiegészülve és rendkívül versenyképes ajánlatként érkezik meg egész Közép-Kelet-Európába.” – mondta a a SkyShowtime közép-kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója, Harsányi Gábor.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ezt is néznénk! – Ilyen lenne rajzfilmsorozatként a The Last of Us

 

×