Megosztó hírt közölt az egykori tesztelő.

Egyre csak közeledik az év egyik legjobban várt játékának megjelenése. Az elmúlt hónapokban többször is elcsúsztatták a Hogwarts Legacy megjelenését, ám most már tényleg megérkezhet. Sajnos az előző generációs konzolok tulajdonosainak egészen áprilisig kell várnia a debütálására. Az Xbox Series S|X, PlayStation 5 és PC tulajdonosok azonban legkésőbb február 11-én fejest ugorhatnak a varázslók és boszorkányok világába.

A kiadást megelőzően a hírek és érkező információk száma is egyre csak bővül. Nemrég megtudhattuk, hogy a fejlesztők készülnek további PlayStation exkluzív tartalmakkal is. A szerencsés Xbox tulajdonosok pedig már az értékes játékfájlokat is előtölthették a konzolokra. Úgy tűnik, hogy újabb izgalmas részletet tudhattunk meg a játékmenettel kapcsolatban, melynek nem mindenki fog örülni.

Nagyon óvatosan kell bánni a talent pontjainkkal!

A PCGamesN bukkant rá egy igazán érdekes kommentre Redditen. Taylor Liddell, a Hogwarts Legacy korábbi tesztelője elárult néhány szaftos információt a címről. Sokan arra voltak kíváncsiak, hogy a karakterünk képességeit és tulajdonságait befolyásoló talent/képességpontokat a játék későbbi szakaszában módosíthatjuk-e. Könnyen előfordulhat, hogy előbb-utóbb valamiért más irányba terelgetnénk az általunk irányított varázslót vagy boszorkányt.

Talent fa a WoW-ban – Könnyű „rossz” útra tévedni…

Közel 50 ilyen tulajdonság között válogathatunk majd, melyeket öt kategóriára bontottak fel a fejlesztők. Multiplayer és singleplayer RPG címeknél egyre inkább megszokott, hogy ezeket újra lehet osztogatni bizonyos időközönként. Nos, a Hogwarts Legacy-ban extrán óvatosan kell bánnunk a pontokkal, a tesztelő nem talált módot arra, hogy az egyszer feloldott képességeket, tulajdonságokat később megváltoztassa. Természetesen ez időközben, a fejlesztés későbbi szakaszában változhatott, ahogy a játék egyik frissítése is változtathat majd ezen.

Erre vágytunk? – 30 percnyi gameplay-en mozog a Hogwarts Legacy

 

×