A Stranger Things egyik főszereplője, Noah Schnapp a sorozat 5. évadának forgatására utalt, ami akár a megjelenési dátumot is előrevetítheti.

Miközben javában zajlanak a Stranger Things 5. évadának előkészületei, a Netflix sorozatának egy színésze, Noah Schnapp elárulta, mikor kezdik forgatni a befejezést. A Duffer testvérek rendezésében készült, népszerű sci-fi sorozat 2022-ben tért vissza a 4. évaddal, ami két részletben, májusban és júliusban jelent meg. A Stranger Things hamar a Netflix legnépszerűbb sorozata lett, többek között Amerikában 2022-ben azt nézték a legtöbben.

Ahogy arról a Collider is beszámolt, Schnappot egy Instagram élő alatt kérdezték arról a rajongók, hogy a Stranger Things utolsó évadának forgatása mennyire okoz gondot a tanulmányaiban. Schnapp megnyugtatta a rajongókat, hogy forgatás nem zavar be a suliba, hiszen

idén május elején kezdődik.

A Stranger Things 4. évadának megjelenése után a Duffer testvérek kiemelték, hogy elsősorban arra koncentrálnak, hogy az utolsó epizódok elfogadható minőségűek legyenek, és megfeleljenek az elvárásoknak. Ez fontosabb annál is, minthogy arról beszéljenek, hogy mikor jelenik meg. A Netflix azonban hivatalos közleményben azt mondta, hogy a Stranger Things 5. évadát 2023-ban forgatják, így feltételezhetően 2024-ben kerülhet adásba az utolsó évad.

Ennek ellenére nem tudni, hogy a sorozatot több részletben adják-e ki, de a 4. évad sikere után ez nem lehet kétséges. Ha az 5. évadot két részletben töltik fel, akkor az első epizódokat 2024 május elején adhatják ki, hogy a 2024-es Emmy-jelöléseket is megkaphassa. A második részlet pedig nem sokkal később, a nyár folyamán jöhet, a következő évi Emmy-jelölések bezsebeléséhez.

Bár a Stranger Things univerzuma a következő években tovább bővül majd, sokan továbbra is csak arra kíváncsian, hogyan zárul a Hawkins csapat története. És mivel Schnapp megerősítette, hogy a forgatás néhány hónap múlva elkezdődik, szépen jönnek majd az infók, spekulációk, elméletek arról, hogy miről is szól majd a befejezés.

Ezt láttad már?

Mennyit kell még várni? – Ekkor jöhet a The Last of Us MÁSODIK évada

 

×