Egyes Warzone 2 játékosok simán el tudnák képzelni, hogy változzanak a napszakok a battle royale játékban. Hát valahogy ilyen lenne a pálya.

Kétségtelen, hogy a Warzone 2 játékosai folyamatosan szomjaznak az újdonságokra. Nem véletlen, hogy minden egyes frissítést annyira hihetetlenül nagy várakozás vesz körül. Nos, egyes játékosok most olyan változást szeretnének, ami eddig inkább a Fortnite-ra volt jellemző.

Al Mazrah pályán váltakozzanak a napszakok, és néha legyen sötétség is – szeretné néhány player.

Sokan már alig várják, hogy végre február 15-én elinduljon a Season 2, de vannak olyanok is, akik nem érik be ennyivel. Ők ennél radikálisabb változásokat is el tudnának képzelni, ami alapvetően változtatná meg a játékmenetet. Talán emlékeztek még, hogy a Warzone 1-ben egy rövid időre kaptunk éjszakai pályát, Verdansk éjszakai változatát, amit a közösség imádott. Sajnos ez nem lett állandó opció, de sokan remélik, hogy a Warzone 2-ben erre nagyobb lesz az esély. Egy Reddit felhasználóm EMADALDEN221 nemrég egy erre vonatkozó kérdést tette fel.

„Warzone 2 éjszaka?”

 

Érdemes elolvasni a bejegyzés alatti kommenteket, ugyanis kiderül belőle, hogy a játékosok többsége nem is tartja annyira rossz ötletnek. Sokan azt is felvetik, hogy emellett különböző időjárási viszonyok is hozzáadnának az élményhez. Az biztos, hogy az éjszakai pálya rengeteg friss kihívást tartogat.

A játékosok egyébként a Modern Warfare 2 Spec Ops „Low Profile” nevű küldetésében kaphatnak ízelítőt az éjszakai Al Mazrah-ból, ahol beépülhetünk az Al Qatala erők közé. Egyelőre nincs tervben a készítők részéről, hogy bevezessék az éjszakai pályát, ez legalábbis nem a második évadban fog megtörténni.

Érdemes azonban megvitatni, hogy ez mennyire lenne életképes opció.

Ezt láttad már?

Ez a fegyver taszíthatja le a Warzone 2 trónjáról az RPK-t

 

×