Múlt hét péntek óta zötyög a Team of the Year-időszak, s elnézve a magyar csoportokat, azért szép számmal hullanak a legjobbak a magyar játékosoknak is.

Múlt hét péntek óta zötyög a Team of the Year-időszak, s elnézve a magyar csoportokat, azért szép számmal hullanak a legjobbak a magyar játékosoknak is. Azért használtam előbb a „zötyög” szót, mert jelenleg elég lassan halad a történet, viszont a hét második felében végre nem csupán pozíciókra lebontva nyithatunk majd TOTY kártyákat. Bizony a teljes csapat elérhetővé válik, egyszerre lesz minden kék-arany lap a pakkokban, sőt mi több, egy 12. is csatlakozik majd hozzájuk!

A temérdek elnyitott csomag viszont nem csak TOTY kártyákat fog szórni, egy halom fodder fog felgyülemleni a legtöbbeknél. Erre is gondolt az EA Sports, olyan prémium SBC-k látnak majd napvilágot a héten, amikre nem is számítottunk volna korábban.

 

Végre befut Mbappé POTM lapja is, remélhetőleg már csütörtökön. Meglepődnénk, ha egészen péntekig húzná a megjelenést az EA Sports, pláne úgy, hogy van ám ennél nagyobb durranás is a héten.

 

Példának okáért Sadio Mané Flashback TOTY lapja. A szenegáli szinte biztos, hogy rettentően drága lesz, a maga 5 csillago skilljeivel, na meg félelmetes gyorsaságával. Meg lennénk lepve, ha nem kap hasonló, vagy durvább árcédulát, mint Mbappé új verziója.

Ezt olvastad már?

Kiderült: Ő lesz a Team of the Year keret 12. játékosa

 

×