Több ezren támogatják a projektet.

A Lego Ideas (korábban Lego Cuusoo) egy weboldal, melyet a Chaordix és a The Lego Group üzemeltett. A weboldalra a felhasználók feltölthetnek olyan ötleteket, melyek később akár valódi szettek formájában is megvalósulhatnak. A több állomásból (szavazás, jóváhagyás stb.) álló folyamat végén az elkészült, kész termékekből származó bevétel 1%-át kapja meg a kitalálója.

 

Az elmúlt években rengeteg közönségkedvenc szett került piacra az oldalnak köszönhetően. Külön kiemelendő a nem is olyan régen megjelent, Fehérvári Donát tervezte LEGO elemekből felépülő, de teljesen működőképes csocsóasztal. Idesorolhatunk sorozatokkal kapcsolatos szetteket is, a Doctor Who, a The Office és a The Big Bang Theory is képviselteti magát a kockák világában.

LEGO IDEAS design of the original PLAYSTATION needs 10K supporters for the chance of becoming an official LEGO set. from playstation

Hamarosan érkezhet a Sony konzolja is?

Pár nappal ezelőtt a PlayStation „hivatalos” subredditjén jelezte egy felhasználó, hogy a LEGO Ideas weboldalára felkerült egy PlayStation 1 tervezet. Igazán részletes munkáról beszélhetünk, hiszen nem csak a memóriakártyát, hanem a kontrollereket is kellő alaposággal tervezte meg a készítője. A projektnek első körben 10000 szavazatra van szüksége ~550 nap alatt, hogy átkerülhessen a második, előkészítő fázisba.

Remek kérdés, hogy a Sony mennyire lenne vevő egy ilyen ötletre, ám remek marketingfogásnak is lehetne fogni egy-egy ilyen szettet. A PlayStation 1 LEGO Ideas oldalát >ide< kattintva érheted el. Ha megtetszett a projekt, mindenképp érdemes lehet megtámogatni egy szavazattal.

Forrás: GamingBible 

Lenémítja magát az Instagram, hogy jobb legyen neked – ilyen lesz az új funkció

×