Az eddigi hírek szerint a The Last of Us sorozat második évada már a játék második részének történetét meséli el. Így szükség lesz egy Abby-re is.

Nagyon nagy sikernek ígérkezik a The Last of Us sorozat, a játékrajongók viszont folyton aggódnak amaitt, hogy egyes karaktereket kik alakítanak majd a sorozatban. Sokan ugyanis valamiért úgy gondolják: a filmben is pont úgy kell kinézni mindenkinek, mint a játékban. Nos, mivel az eddigi hírek szerint a The Last of Us sorozat második évadában már a Part II történetét láthatjuk, a rajongók már most azt latolgatják, ki lehetne alkalmas az egyes szerepekre.

A rajongók elvileg kitalálták, a készítők kit szeretnének Abby szerepére.

Aki ismeri a The Last of Us Part II történetét, az tudja, hogy Abby-nek igen fontos szerepe lesz. A rajongók szerint az HBO már szemet vetett egy színésznőre, aki Abby lehet majd. Sokak szerint Shannon Berry nagyon hasonlít a karakterre, amiről már ő maga is megosztott egy bejegyzést.

Ez persze még önmagában nem jelent semmit. Mások azonban észrevették, hogy a sorozat alkotója és producere, Neil Druckmann (a The Last of Us játék rendezője) követi őt az Instagramon. Berry pedig követi Bella Ramsey-t (Ellie) és a franchise hivatalos Instagram-fiókját is. Lehet, hogy ez csupán véletlen, de az interneten már most elindultak a spekulációk, hogy talán tényleg ő lesz Abby.

 

A The Last of Us  sorozatból persze még csak egy rész jelent meg, szóval messze vagyunk még a második évadtól. A második évadra pedig nincs most garancia, bár elég valószínű, hogy elkészül majd.

Ezt láttad már?

Egy budapesti művész Legóból építette újra a The Last of Us jeleneteit | KÉPEK

 

×