Bár a Netflix leginkább sorozatokban utazik, de azért az egész estés tartalmakkal sincsen híján. A minap le is leplezték az összes új saját gyártású filmet, melyeknek 2023-ban lesz esedékes a premierje, mi pedig egy szép nagy csokorba gyűjtöttük őket.

Az elveszett kutya – január 13.

Netflix ajánló: Amikor egy fiatal srác szeretett kutyája elveszik, a fiú szülei segítségével elképesztő keresésre indul. Szorít az idő, a kutyának hamarosan meg kell kapnia a gyógyszerét.

JUNG_E – január 20.

Netflix ajánló: A posztapokaliptikus közeljövőben egy mesterséges intelligencával foglalkozó labor kutatója egy hős katona – az anyja – agyának klónozásával akar véget vetni a polgárháborúnak.

A magadfélék – január 27.

Netflix ajánló: Családok és kultúrák feszülnek egymásnak, amikor egy eltérő hátterű, Y-generációs Los Angeles-i párra a legnagyobb próbatétel vár: a szülők megismerése.

Pamela közelről – január 31.

Netflix ajánló: Pamela Anderson maga osztja meg velünk hírnevének, rázós kapcsolatainak és híres szexvideós botrányának történetét naplók és személyes felvételek felelevenítésével.

Jessica útja – február 3.

Netflix ajánló: A kitartó ausztrál kamaszlány félelmeivel szembenézve követi álmát, hogy ő legyen a legfiatalabb, aki körbehajózza a világot. Igaz történet alapján.

A legendás Bill Russel – február 8.

Netflix ajánló: Ebből az életrajzi dokumentumfilmből megismerhetjük a legtöbb bajnoki címet szerzett NBA-játékos és polgárjogi aktivista, Bill Russel pályán és azon kívül ránk hagyott örökségét.

Nálad vagy nálam? – február 10.

Netflix ajánló: Debbie és Peter, a két jó barát, akik egymás totális ellentétei, otthont cserélnek egy hétre. Bepillantást nyernek egymás életébe, ami talán megnyitja az ajtót a szerelem előtt.

Szellem van a házunkban – február 24.

Netflix ajánló: Miután egy család rábukkan egy sötét múltú szellemre, aki a házukban kísért, internetes szenzációvá – és egy rejtélyes kormányügynökség célpontjává – válnak.

Luther: A lemenő nap – március 10.

Netflix ajánló: John Luthert, a zseniális, de kegyvesztett londoni nyomozót nem hagyja nyugodni egy megoldatlan gyilkosság, ezért megszökik a börtönből, hogy levadássza a szadista sorozatgyilkost.

A bűvész elefántja – március 17.

Netflix ajánló: Amikor Peter (Noah Jupe), aki rég elveszett Adele nevű húgát (Pixie Davies) keresi, a piactéren összefut egy jósnővel, csak egy kérdés foglalkoztatja: él-e még a testvére? A válasz szerint meg kell találnia egy titokzatos varázslót (Benedict Wong) és a megidézett elefántját, ami Petert egy izgalmas utazásra indítja, hogy teljesítsen három lehetetlennek tűnő feladatot, melyek örökre megváltoztatják a várost, és életének legnagyobb kalandjába sodorják.

Gyagyás gyilkosság 2 – március 31.

Netflix ajánló: Nick és Audrey Spitz, akik most főállású nyomozók, és magánnyomozói ügynökségük beindításáért küzdenek, egy nemzetközi emberrablás középpontjában találják magukat, mikor barátjukat, a maharadzsát elrabolják a saját fényűző esküvőjén.

(L-R) Jennifer Aniston as Audrey Spitz and Adam Sandler as Nick Spitz in Murder Mystery 2.

A Tourists Guide To Love – április 27.

Netflix ajánló: Egy váratlan szakítás után egy utazási ügyvezető elfogadja a megbízást, hogy beépüljön, és megismerje a vietnami turisztikai ipart. Útközben kalandos romantikára lel vietnami idegenvezetőjével, amikor úgy döntenek, hogy eltérítik a turistabuszt, hogy a kitaposott ösvényen kívül fedezzék fel az életet és a szerelmet.

Az anya – május 12.

Netflix ajánló: A veszedelmes ellenfelek elől menekülő bérgyilkosnő (Jennifer Lopez) felhagy a rejtőzködéssel, hogy megvédje évekkel ezelőtt elhagyott lányát.

Tyler Rake: A kimenekítés 2 – június 16.

Netflix ajánló: Éppen csak túlélte az első film eseményeit, Rake visszatér az ausztrál titkosszolgálat zsoldosaként, akit egy újabb halálos küldetéssel bíznak meg: egy kegyetlen grúz gengszter családjának megmentése a börtönből, ahol fogva tartják őket.

Tyrone klónja – július 21.

Netflix ajánló: Egy hátborzongató eseménysorozat nyomán a különös trió (John Boyega, Jamie Foxx és Teyonah Parris) egy gyalázatos kormányzati összeesküvés nyomába ered.

Heart of Stone – augusztus 11.

Netflix ajánló: Rachel Stone (Gal Gadot) a hírszerzés ügynöke, az egyetlen nő, aki a nagyhatalmú, globális békefenntartó szervezet és a legértékesebb, legveszélyesebb eszköz elvesztése között áll.

Lift – augusztus 25.

Netflix ajánló: Egy nemzetközi rablócsapatot toboroznak, hogy megakadályozzanak egy terrortámadást, amit egy magasan szálló repülőgépen kell végrehajtaniuk.

Damsel – október 13.

Netflix ajánló: Egy kötelességtudó lány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám a királyi család áldozatnak használná őt, hogy visszafizessen egy ősi adósságot. Egy tűzokádó sárkány barlangjába vetik, a túléléshez pedig az eszére és az kitartására lesz szüksége.

Pain Hustlers – október 27.

Netflix ajánló: Miután a lánya felneveléséért küzdő munkásasszony elveszíti az állását, egy csődbe jutott gyógyszeripari start-up cégnél vállal munkát, ahol egy veszélyes zsarolási ügybe keveredik.

The killer (A gyilkos) – november 10.

Netflix ajánló: Egy végzetes baleset után egy bérgyilkos a megbízóival és saját magával kell farkasszemet nézzen.

A family affair – november 17.

Netflix ajánló: Egy meglepő románc komikus következményekkel jár egy fiatal nő, az édesanyja és filmsztár főnöke számára, akiknek szembe kell nézniük a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival.

Leo – november 22.

Netflix ajánló: A megfáradt 74 éves gyík, Leo (Adam Sandler) évtizedek óta ugyanabban a floridai osztályteremben éldegél terráriumi társával, a teknőssel (Bill Burr). Amikor megtudja, hogy már csak egy éve van hátra, eltervezi, hogy megszökik, hogy megtapasztalja a kinti életet, ám ehelyett a szorongó diákok problémáiba keveredik.

Leave The World Behind – december 8.

Netflix ajánló: A Long Islanden töltött családi vakációt két idegen zavarja meg, akik egy rejtélyes áramszünetről hoznak hírt. Ahogy a helyzet egyre feszültebbé válik, a családoknak el kell döntenie, hogyan lehet túlélni a lehetséges válságot, miközben saját helyükkel is meg kell küzdeniük az összeomló világban.

Rebel Moon – december 22.

Netflix ajánló: Amikor a galaxis peremén lévő békés kolóniát a zsarnoki Balisarius régens seregei fenyegetik, egy Kora nevű, titokzatos fiatal lányt küldenek a szomszédos bolygókra ellenálló harcosokat toborozni.

Egyelőre premierdátum nélküli filmek:

  • Chupa –
  • Kill Boksoon
  • Hapiness for beginners
  • The perfect find
  • Love at first sight
  • Nyad
  • Spaceman
  • The Archies
  • Best. Christmas. Ever!
  • Carga maximá
  • Chakda ‘xpress
  • Chicken run: Dawn of the Nuggets
  • Choose love
  • The deepest breath
  • Maestro
  • Monkey man
  • The Monkey king (A majomkirály)
  • Nimona
  • The out-laws
  • Players
  • Reptile
  • Rustin
  • Shirley
  • Victim/Suspect (Áldozat/Gyanúsított)
  • + egy cím nélküli Wes Anderson/Ronald Dahl film

A piacvezető streaming szolgáltatás filmes kínálata természetesen nem állapodik meg a saját gyártású tartalmakban, azaz az év során számos más stúdió égisze alatt született régi és új film is fog még érkezni. Ezeket minden hónap elején a Leet összesítő cikkében találod.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Rákapcsolt a Netflix – 2023 első két hetében 6 remek sorozatot is elkaszáltak

×