A (hó)Nber energiaital nem csak új ízt hozott, de egy jótékonysági esemény is elindult. Zsozeatya, a Leet és a közösség így segítette az éhező gyermekeket.

Tavaly decemberben Zsozeatya előállt a „világlegjobbízű” energiaitallal: megjelent a limitált kiadású hó(Nber). A fűszeres forraltbor és cseresznye ízű egyveleg nem csak finom és zamatos, de a gyümölcs frissítő ízével és a fűszeres forraltbor tökéletes kompozíciójával repít a mennyországba. A megjelenéssel együtt egy jótékonysági kezdeményezés is indult, hiszen minden online leadott rendelés után dobozonként 20 Ft-ot ajánlottunk fel az éhező gyermekek megsegítésére.

Így Zsozeatya 500 ezer forinttal tudta támogatni az Éhező Gyermekekért Alapítványt.

Utóbbi egyébként nem csak az új termék esetében volt érvényes, de minden Nber Üccsi vagy Energydrink online rendelése esetén támogathattad a rászoruló, éhező gyermekeket az alapítvány által.

Ezúton is nagyon köszönjük mindenkinek, aki Nber vásárlásával hozzájárult ahhoz, hogy Zoszeatya ekkora összeget tudjon felajánlani jótékony célra! Ez bizony a közösség érdeme, amiért nem győzünk hálásak lenni!

Ne feledd, hogy Zsozeatya Nber termékei állandóan elérhető a Leet Webshopjában:

×