Úgy tűnik, hogy a Recon Drone Field Upgrade egy friss hibája miatt a játékosok simán követhetik az ellenfeleket. Ez a hiba nem fog tetszeni.

Úgy tűnik, hogy ismét egy igen kellemetlen Warzone 2 bug pusztít a játékban. Mint tudjátok azért szoktunk ilyen hibákról beszámolni, mert szeretnénk, ha felkészülnétek azok megjelenésére, elkerülve néhány kellemetlen pillanatot a játékban. Nem árt tehát tudni, hogy a Recon Drone most olyan hibát produkál, ami nem igazán fog tetszeni, legalábbis ha ellened használják.

 

Állandó pinget ad az ellenfélnek a Recon Drone.

Persze nem titok, hogy nem ez az egyetlen súlyos és komoly hiba a Warzone 2-ben. Egyesek számára a játék indokolatlan bannt oszt, másoknak folyton kifagy vagy akad a játék. Mindeközben persze itt vannak a hibás Perk-csomagok, és most pedig drónok hibája.

Már több tartalomgyártó is beszámolt arról a hibáról, hogy Recon Drone, miután pirosan pingeli az ellenfeleket, a ping nem tűnik el egy idő után, ahogy kellene. A piros jelzés megmarad az ellenfeleken, így folyamatosan követni lehet azok mozgását, még akkor is, ha az épületekben mozognak. Ez gyakorlatilag egy állandó wallhack vagy UAV. A legrosszabb a dologban, hogy a ping még akkor is megmarad, ha valaki éppen a Gulagból tér vissza. Íme egy TikTok videó arról, hogy miről is van szó.

@itstomographic CONSTANT live ping glitch in Warzone 2 😱🫠 #warzone #warzone2 #gaming #gamer #game #pcgamer ♬ original sound – Tomographic

 

A Raven Software a cikk írásának pillanatában még nem reagált a dologra, de rengeteg hibajavítást ígérnek a Warzone 2 Season 2 frissítésébe, ami februárra várható.

Ezt láttad már?

Nagyon rápörgött a zombikra a Call of Duty gyártója, és ez csak egyet jelenthet…

 

×