Kóstold meg a különleges kiadású Xbox Oreo-t és zsebeld be a játékbeli nyereményeket, jutalmakat.

Ha valamit jól csinál az Xbox, az az, hogy tudja, hogyan kell megfogni a játékrajongókat. Korábban már több esetben mutattak be olyan együttműködést, ami segített a játékosoknak extra tartalmakat szerezni egy-egy termék megvásárlásával. Most létrejött a partnerség az Oreo-val, így hat dombornyomott egyedi keksz jelenik meg a kínálatban.

Sőt: exkluzív játékon belüli és egyéb nyereményeket is be lehet zsebelni.

Az Európában induló akció keretében limitált kiadású kekszeket kaphatunk majd a boltokban, ellátva az Xbox logóval, valamint az ikonikus A, B, X és Y gombokkal, sőt egy iránygombbal. Az Oreo Xbox Special Edition keksz-kombinációk feltöltésével számos nyereményhez juthatunk majd. A megfelelő sorrendben kell majd felhasználni a kekszeket, ahogy régen a cheat-kódokat beütöttük például a GTA-ban.

Így Oreo tematikájú játékon belüli tartalmak nyithatók meg olyan címekben, mint a Forza Horizon 5, a Sea of Thieves és a Halo Infinite. Ezen kívül lesz olyan sorsolás is, ahol például Xbox konzolt vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetést, sőt nyaralást is lehet nyerni.

Az Oreo Xbox Special Edition keksz 2023 februárjától lesz elérhető Magyarországon, legalábbis a hivatalos, magyar nyelvű oldal február 27-én frissül  majd.

Ezt láttad már?

Egy AI szerint így néznének ki a videojátékok 80-as évekbeli filmként

 

×