Ezen a héten is visszatér a Valorant East: United amit hétfőn, kedden és szerdán este 18:00-tól követhettek a Leet Esport Twitch csatornáján.

Ahogy azt már bizonyára sokan tudjátok, elindult a Valorant East: United esport versenye, ahol a magyar csapatok is kiemelt helyen versenyeznek. A verseny lebonyolításának menetéről, illetve a díjazásról már írtunk nektek korábban.

Eddig 43 csapat jelentkezett, de a jelentkezés még nem zárult le.

A csapatok közül 7 viszont magyar játékosokkal van tele, így bőven lesz okunk hazai versenyzőknek szurkolni. Több olyan csapatot is figyelemmel kísérhetünk, akik komoly eredményeket érhetnek el a Valorant versenysorozaton. Ilyen többek között a Grindmore-t alkotó Truve, Wheelzonfire, s4id, kriszgod, oli ötös, akik a múlt héten egészen az elődöntőig jutottak.

Megéri követni a tigene által vezetett Lenovo Honvéd csapatát is, amit wakuz, bzt, crazyd33r és szimpli egészít ki. Rajtuk kívül persze több magyar csapat is részt vesz, akik akár meglepetést is okozhatnak. A második héten többek között olyan nevekkel is találkozunk, mint KOLLEGIUM, Teletubik, tavbundaskenyer, jobbakvagyunk, és a Narackos Bestea.

A kupára akár te is jelentkezhetsz csapatoddal!

Kövessétek az adást Leet Esport Twitch csatornáján hétfőn, kedden és szerdán 18:00-tól!

Minden más a versenyről:

Elindult a Valorant East: United második szezonja – Így nyomták a magyarok

 

×