Bár nem ő játssza Ellie-t az adaptációban, de a karaktert eredetileg megformáló Ashley Johnson a sorozatban is feltűnik.

A The Last of Us a 2010-es évek egyik legelismertebb játéka, ami egy generáció számára volt meghatározó. Nem véletlen tehát, hogy elképesztő várakozás előzi meg az játék alapján készült sorozat megjelenését. Az sorozat az eredeti játékban megismert Joel és Ellie kalandjait követi egy élet-halál harccal a túlélésért. A sorozatért egyébként a játék alkotója, a Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann, valamint Craig Mazin felel.

Aki esetleg nem tudná, a videojátékokban is színészek játsszák el a szereplőket, különböző eszközökkel rögzítve a mozdulatokat, gesztusokat és a színészi játékot. A színészek eljátsszák a játék jeleneteit, amiből aztán animáció készül. Az eredeti játékban Troy Baker és Ashley Johnson játszották és szinkronizálták a főszereplőket, így sokan feltették a kérdést: vajon is szerepelnek a sorozatban?

Ashley Johnson lesz Ellie anyja, Anna Williams a Last of Us sorozatban.

Ha ez nem lenne elég, még az eredeti Joelt alakító színész, Troy Baker is feltűnik a sorozatban, bár ugye ő sem azt játssza majd, akit a játékban. Ashley a főszereplő Ellie anyját alakítja majd, bár azt, hogy ez a szerep mennyire lesz jelentős, nehéz megmondani. A játékban Ellie anyját soha nem láthattuk, csak beszélnek róla, illetve az első játék végén egy levelet láthatunk tőle.

 

Hogy miért nem ő játssza Ellie-t? Nos, Ellie 14 éves a Last of Us 1. részében és 19 éves a 2. részben. A most 39 éves Ashley még a húszas évei végén járt, amikor az első játékot készítették, vagyis már lényegesen idősebb a karakterénél. Ennek ellenére nagyon jó ötlet volt, hogy ők is feltűnnek majd, még ha egy rövid szerepben is.

A The Last of Us január 16-án indul az HBO Maxon.

Ezt láttad már?

Ebben lesz más a The Last of Us sorozat a játékhoz képest

 

×