A Motel rendezőjét a Deadpool direktora váltotta le, nem sokkal a munka befejezése előtt, ami akár rossz hír is lehet, de itt valami másról van szó?

Lényegében a pótforgatás szakaszában ült másik filmes a régóta készülő Borderlands mozi rendezői székébe: az ismert horrorzseni Eli Roth-ot (Hostel, Cabin Fever) a videojátékok világában otthonosan mozgó Tim Miller (Deadpool, Love, Death & Robots) váltja. Utóbbi benne volt a Halo Wars, a Mass Effect 2 és a Star Wars: The Old Republic stábjában, de filmes játékadaptáció csak társproducerként szerepel a neve mellett, és az is a Sonic, a sündisznó. A Deadpoollal mindenesetre bizonyította, hogy a beteg történetek szintén fekszenek neki, úgyhogy

talán a Borderlands befejezése sem fog ki rajta. Reméljük.

Forrás: Take-Two 2K

A pótforgatás – amit a filmek zártkörű tesztvetítései után szoktak elrendelni – régen rossz hírt jelentett az alkotóknak. Csak akkor került rá sor, amikor a véglegesnek szánt mozi a kisorsolt közönség körében kifejezetten rosszul teljesített; ma viszont már rutin dolognak számít. A stáb jó drága túlóráztatását kisebb hibák kozmetikázása miatt is meglépik, ha ettől javul a végeredmény.

A Borderlands éppen itt tart: decemberben látta a fókuszcsoport, és az általuk felvetett hibákat most elkezdik korrigálni – immáron Tim Millerrel.

A VGC úgy tudja, hogy Eli Roth barátságos körülmények között adta át a munkát, és nem zavarja, hogy más fejezi be a filmet. Ezek szerint Roth nem is kreatív nézeteltérés, hanem más elfoglaltság miatt lép le a tervezettnél előbb, és jó kezekben érzi a shooterből adaptált akciófilm sorsát. Vagy tényleg ez van, vagy az, hogy a bennfentes hírek szintén kapnak egy kis kozmetikázást…

Forrás: Take-Two 2K

A Take-Two 2K játéktrilógiája eddig 75 millió példányos eladásánál tart, ami elég masszív siker ahhoz, hogy a posztapokaliptikus groteszk megjelenjen a filmvásznon is. A főszerepben Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Rolan), Ariana Greenblatt (Tiny Tina), Jamie Lee Curtis (Tannis) és Jack Black (Claptrap) látható; a forgatókönyvet pedig az HBO-n hamarosan debütáló The Last of Us társalkotója, Craig Mazin írta.

Előzetes egyelőre nincs – eddig csak a fő karakterek sziluettjeit leplezték le a filmből:

Megérkezett a Borderlands-film első csapatképe

 

 

×