A Warzone 2 Season 1 Reloaded hatalmas változást hozott a Buy Station-ök helyét illetően, pontosan ezért követelnek változást a playerek.

Úgy tűnik, hogy hiába a jó sok frissítés, újdonság és változtatás a Warzone 2-ben, ismét van egy dolog, ami miatt változást követelnek a játékosok. Hogy ez ebben az esetben jogos kérés-e, azt döntsd el magad.

A játékosok szerint nem logikus, túl random a Buy Station állomások helye.

A Warzone 2 Season 1 Reloaded frissítés sok változást hozott a játékba, melyeket persze erősen befolyásolt az is, hogy miként reagált rá a közösség. Az utóbbi időben egyre több esetben hallgatnak a játékosokra a fejlesztők, így igenis van értelme felháborodni, ha valami nem tetszik. Persze változás abban az esetben várható csak, ha jogos az érv.

Ami a Buy Station helyeket illeti, a fejlesztők új módszert vezettek be abban, hogy hogyan jelennek meg a pályán. Bár korábban fix helyen jelentek meg, a Warzone 2-ben sajnos sokak szerint annyira értelmetlenül random lett, hogy ez így nem maradhat. A Redditen például egy szemléletes képpel világítanak rá a problémára. Jól látszik, hogy ezen a meccsen négy Buy Station spawnolt egymáshoz nagyon közel, miközben a pálya nagy része Station nélkül maradt.

Egyértelmű és valahol jogos kérés, hogy a Buy Stations-ök jobban el legyenek szórva a pályán. Persze aki szereti a kihívást, az nem panaszkodik emiatt. A kommentek szerint azonban sokan egyetértenek azzal, hogy ez nem jól van így.

„3000 fejlesztő és egyikük sem tudott írni egy tisztességes algoritmust a Station-ök következetesebb spawnolására?” – írta egy játékos. Néhányan még a korábbi rendszert is jobban kedvelik, ahol a Buy Station minden meccsen ugyanott jelent meg. A fejlesztők még nem reagáltak a dologra. Szerinted javítani fogják?

Ezt láttad már?

Egy jó kis Plunder? – Hamarosan megérkezhet Warzone 2-be a régi kedvenc

 

×