Bella Ramsey úgy érezte, reagálni kell a vádakra, miszerint nem jó színészt választottak Ellie szerepére.

Nem tűnik olyan olyan régi dolognak, hogy bejelentették: Pedro Pascal és Bella Ramsey életre keltik Joelt és Ellie-t az HBO The Last of Us sorozatában. Az idő csak úgy repült, és napokra vagyunk a sorozat január 16-i premierjétől. Ahogy a magyar PlayStation csoportban is láttam, sokaknak már most ellenérzésük van az Ellie-t játszó színésznő kapcsán, aki a rajongók szerint nem úgy néz ki, mint amit a játékban láttunk. Sokan mást sokkal szívesebben látnának a szerepben, így már most leírják a még meg nem jelent sorozatot, itthon és külföldön is.

A színésznő most ragált a fikázásra.

Az igazi rajongók érthető módon nagyon várják a sorozatot, de Bella Ramsey válaszolt azoknak, akik megkérdőjelezték a szereposztását. Bella a The Hollywood Reporternek adott interjújában azt mondta:

„Már mindent láttam. Mindennel tisztában vagyok” – kezdte Bella. „Ez volt az első tapasztalatom, egy csomó negatív reakcióval találkoztam. Ellie-t olyan karakternek éreztem, ami már megvolt bennem, mint a skinek, amiket egy videojátékban felveszel. Ő már az egyik skinem volt”.

Bella beszélt továbbá arról is, hogy komolyan fontolóra vette, hogy talán nem szeretne híres lenni, inkább elbújna. De végül Ellie iránti szeretete felülírta ezt a félelmet. A showrunner Craig Mazin szintén kitért a rajongók ellenérzésére, mivel néhányan amiatt is panaszkodtak, hogy Pedro nem tudott nagyobb szakállat növeszteni Joel szerepéhez.

„Lehet, hogy nektek nevetséges, de néhány rajongó számára ez komoly probléma! Azt mondják: ‘Ó, Istenem, még csak olyan szakálla sem lesz, mint Joelnek a játékban” – mondta.

Nos, való igaz, hogy egy filmben nem feltétlen kell pont úgy kinéznie a karaktereknek, mint a játékban, ráadásul mindig ott van az alkotói szabadság. Ennek ellenére megértem azt is, ha valaki a játékot akarja viszont látni a filmben. Egyelőre azonban várjuk meg a premiert és lássuk, milyen lesz.

Ezt láttad már?

Bajban vagyok? – Ha torrentezek, a szolgáltató láthatja, hogy miket töltök le?

 

×