A Riot Games csütörtökön leleplezte a friss helyszínt.

A Riot Games december elején megosztotta a játékosokkal, hogy Bind és Breeze távozik a mappoolból. Azt lehetett tudni, hogy Split visszatér január közepén, ám a matek azt diktálta, hogy egy új pályának is érkeznie kell. A leakek is ezt erősítették, ám a Valorant fejlesztői akkor még csak finoman csepegtették az információkat.

Szerencsére ez a héten megváltozott. Nem véletlenül, hiszen jövő hét közepén már érkezik is az Episode 6, az új Battle Pass kollekcióval. Természetesen az új pálya sem várat magára, ezt már a hétfői Twitter üzenet is elárulta. Csütörtöki leleplezést ígértek a Valorant hivatalos közösségi oldalai, 17 órakor pedig félig-meddig le is rántották a leplet az új mapról.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

A pálya felépítése

Kétségtelen, hogy ismét kiváló alkotást adott ki a kezei közül a Riot Games. Azonban nem túl sok kézzelfogható információt kaptunk a pályáról. Néhány képkockán megpillanthattuk az atmoszférát, illetve a pálya kialakítása sem titok többé. Haven után ismételten egy olyan mappal bővül a Valorant, melyen három Spike lerakót találhatnak majd a játékosok. A pálya a Lotus nevet viseli, a koordinátái pedig Indiára mutatnak. Nagy eséllyel péntek este már a szerencsés játékosok kipróbálhatják élesben is, hiszen a PBE tesztszerverre abban az időpontban szoktak megérkezni az előzetes frissítések.

Már csak pár napod van behúzni az exkluzív Valorant ajándékot

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

 

×