És ekkor még Henry Cavill lesz a Vaják.

Akár tetszik, akár nem, a The Witcher harmadik évada lesz Henry Cavill utolsó kalandja Geraltként – és ennek Liam Hemsworth-ön kívül nem biztos, hogy bárki más is örül. Cavill tavaly jelentette be, hogy lemond a főszerepről, annak ellenére, hogy rajongók ezrei petíciót nyújtottak be, hogy maradjon. Jelenleg nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy ez megtörténik. Van azonban jó hír is. Lauren Schmidt Hissrich, a sorozat showrunnere az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy Geralt a The Witcher harmadik évadában

közelebb áll majd a könyvekhez, mint valaha.

Az ilyen kijelentésekre valószínűleg szükség is van, miután elterjedt az a pletyka, hogy a készítők nem szeretik a Witcher könyveket, sőt gyakran lenézik és becsmérlik. Sokan úgy gondolják, hogy Cavill pont ezért távozott. Ugyanígy sokaknak fáj, hogy a Netflix sorozat eltér a Witcher-könyvektől. Úgy hangzik azonban, hogy a következő évad az elkötelezett rajongók számára igazi csemege lesz.

„Az az érdekes, hogy számomra a harmadik évad áll a legközelebb a könyvek egy az egyben adaptációjához” – mondta Hissrich. „Nyilvánvaló, hogy nem tudjuk a könyvek minden oldalát filmre vinni, de a Time of Contempt annyi nagy meghatározó pillanatot adott nekünk. Annyi minden van, hogy nagyon-nagyon szorosan tudtunk ragaszkodni a könyvekhez.”

Ez persze nagyon jó hír az igazi rajongóknak, és reméljük, hogy sokan túl tudják majd tenni magukat Henry Cavill távozásán.

A bírótókép illusztráció. (Nem a Time of Contempt van rajta).

Ez is ide tartozik:

Jó lesz ez így? – A Netflix kétfelé bonthatja a Witcher 3. évadát

 

×