Olyan fegyvert tervezett egy WZ guru, amivel középtávon verhetetlen vagy! Cserébe el kell engedni a mindenáron nagyobb sebzést.

Az elismert Warzone guru, Metaphor tervezte a Warzone 2-ben azt az M4-konstrukciót, amire egyszerre igaz, hogy könnyen kezelhető, kicsi a visszarúgása és a pillanat törtrésze alatt rááll a célpontra. Ezzel a loadout-tal

elég gyorsan lehet takarítani Al Mazrahban, de nem minden kompromisszum nélkül.

Forrás: ActiVision

A legtöbb játékos leginkább arra törekszik a loadout tervezése közben, hogy minél magasabb sebzést és TTK-t állítson be. Bár ezek is fontos dolgok, a nyers tűzerő nem mindig célravezető, hiszen megnehezíti a fegyvered irányítását – állapítja meg a Dexerto. Sokkal többet lehet elérni, ha javítasz a visszarúgáson és a célzáson – ahelyett, hogy pontatlan ágyúkkal szaladgálsz.

Fontos: az alábbi loadouttal csak akkor teljes a siker, ha nem félsz közelebb menni az ellenséghez!

A Metaphor által összeállított M4-es gyakorlatilag lézeres pontosságú célbefogást kínál: közepes távolságból rázár az ellenségre, aki nem igazán lesz képes elmenekülni – te meg kiélvezheted a minimális visszarúgás és a sok pontos találat előnyeit. A WZ guru ezt a low recoil kiosztást ajánlja a fegyverhez (a minél magasabb TTK helyett):

  • Optic: Cronen Min
  • Muzzle: Komodo Heavy
  • Barrel: Hightower 20″ Barrel
  • Stock: Corio Precio Factory
  • Magazine: 45-Round Mag

Könnyű kezelhetőség, nagyobb pontosság, tűpontos találatok, valahogy így:

 

A korrektség kedvéért még egyszer: ez a loadout nem kedvez bármelyik harcmodornak! Leginkább akkor válik be, ha szeretsz megfontoltan közelebb araszolni a célponthoz, és figyelsz arra, hogy csak a megfelelő pillanatban nyiss tüzet.

Közben nagyon várjuk ezeket is:

Ez a két új fegyver érkezhet a Warzone 2 második szezonjában

 

×