Összeszedtünk minden nagy dobást, ami filmvászonra kerül ebben az évben. Isteni felhozatal, úgyhogy ideje visszaszokni a moziba!

Lássuk be: kissé lassan ébredünk a COVID utáni álomból, és annyira rákaptunk a streaming szolgáltatásokra, hogy lassan elfelejtjük milyen berendelni a csípős nachost, meg a vödör kólát és belehuppanni egy kényelmes székbe, a félhomállyal ölelő vetítőteremben, ahol sokkal minőségibb az élmény, mint otthon, a tévé/monitor előtt.

A filmipar mindent megtesz azért, hogy visszaráncigáljon a pénztárakhoz, és elnézve az idei évre összegyűlt legígéretesebb filmeket, nem bánod meg, ha engedsz a csábításnak!

Az év kifejezetten erős lesz, ezúttal nem csak képregény-filmekből, hanem horrorokból és sportdrámákból is. Alább időrendben mutatjuk (előzetessel/fotóval – ami rendelkezésre áll) azokat a címeket, amiket semmiképp sem hagynánk ki a helyedben! Augusztus végéig mindhez kerestünk neked egy kis bepillantást, de az összeállítás nem nélkülözi a csak bejelentett, ám képes tartalommal egyelőre nem rendelkező, őszi-téli alkotásokat sem. Ezeket – a szereposztásokkal együtt soroltuk fel (kösz a segítséget: Variety).

M3gan (Január 6)

 

80 for Brady (Február 3)

 

Knock at the Cabin (Február 3)

 

Magic Mike’s Last Dance (Február 10)

 

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (Február 17)

 

Cocaine Bear (Február 24)

 

Creed III (Március 3)

 

Scream 6 (Március 10)

 

Shazam! Fury of the Gods (Március 17)

 

John Wick: Chapter 4 (Március 24)

 

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (Március 31)

 

Chevalier (Április 7)

 

The Super Mario Bros. Movie (Április 7)

 

Renfield (Április 14)

 

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (Május 5)

 

Book Club 2: The Next Chapter (Május 12)

 

Fast X (Május 19)

The Little Mermaid (Május 26)

 

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Június 2)

 

Transformers: Rise of the Beasts (Június 9)

 

No Hard Feelings (Június 23)

The Flash (Június 23)

 

Indiana Jones and the Dial of Destiny (Június 30)

 

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (Július 14)

 

Barbie (Július 21)

 

Oppenheimer (Július 21)

 

The Marvels (Július 28)

 

További nagyobb címek (szereposztással), amelyekről már bejelentették, hogy idén jönnek, de még se fotó, se videó nem áll rendelkezésre belőlük:

  • Haunted Mansion (Augusztus 11) – horrorkomédia (Rosario Dawson, Owen Wilson, Danny DeVito, Winona Ryder, Jamie Lee Curtis, Jared Leto, Dan Levy)
  • Challengers (Augusztus 11) – sportdráma (Zendaya)
  • Blue Beetle (Augusztus 18) – DC képregényfilm (Xolo Maridueña, Sharon Stone)
  • A Haunting in Venice (Szeptember 15) – krimi (Kenneth Branagh, Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly)
  • Next Goal Wins (Szeptember 22) – sportdráma (Michael Fassbender)
  • Kraven the Hunter (Október 6) – Marvel képregényfilm (Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe)
  • The Exorcist (Október 13) – horror (Ellen Burstyn)
  • Dune: Part Two (November 3) – sci-fi (Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Charlotte Rampling and Stephen McKinley Henderson. Newcomers include Austin Butler, Christopher Walken, Florence Pugh, Léa Seydoux)
  • The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (November 17) – sci-fi (Rachel Zegler, Peter Dinklage, Viola Davis, Jason Schwartzman)
  • Wish (November 22) – animációs film (Ariana DeBose)
  • Wonka (December 15) – fantasy (Timothée Chalamet, Olivia Colman, Sally Hawkins, Keegan-Michael Key, Mathew Baynton, Matt Lucas, Rowan Atkinson)
  • Aquaman and the Lost Kingdom (December 25) – DC képregényfilm (Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman)

Amúgy streaming szolgáltatóknál sem rajtol rosszul 2023:

Így indul az év: Filmek és sorozatok, amiket a héten láthatsz streamingen

 

×