Úgy tűnik, hogy a Pokémon-sorozatban nem minden állat Pokémon, pedig mindenki azt hitte. Egy videó bizonyítja mindezt.

Aki nézte valaha a Pokémon sorozatot, akkor tudja, hogy a készítők igyekeznek elhitetni velünk, hogy ebben az univerzumban minden állat valójában Pokémon. Ez azonban nem feltétlenül igaz, amit most egy friss TikTok videó is bizonyít. Valaki ugyanis összeállított egy montázst, ami megmutatja, hogy milyen nem-Pokémon jelenik meg a játékokban, az animében és a TGC-ben.

Ilyen létező állatokra kapunk utalást a Pokémon világában.

Milyen érdekes, hogy ennyi év után még mindig csupa rejtély, hogy mit rejt a Pokémonok világa. Az univerzum leírása szerint mindig is léteztek Pokémonok, furcsa, állatszerű lények. Magát az univerzumot egy Arceus nevű Pokémon hozta létre, aki egy tojásból született, ami a semmiből jött létre. Ezért van az, hogy a Pokemon-játékok, az anime és más médiumok úgy mutatják be a világot, hogy az tele van Pokémonokkal, és alig vannak benne valódi állatok. Néha azonban egy-egy állat csak úgy megjelenik.

@dobbsta Every Animal That Appears in Pokemon #pokemon #animation ♬ original sound – Dobbs

Ahogy a most készült TikTok videóban is látszik, jó sok ismert állatra utaltak már a készítők, néha azonban ezeket észre sem vesszük. Megjelent már például tehén, kardhal, szarvas, béka, madarak, méhek, pillangók, elefánt, kaméleon vagy éppen dinoszaurusz. Más szóval, a Pokemon franchise-ban elég elterjedtek a valós állatok, bár ezt nem verik nagy dobra.

Azonban sehol sincs nyíltan tisztázva, hogy a valódi állatok milyen szinten népesítik be a Pokémonok világát. Ez is egy olyan vitatéma lehet, mint az, hogy az univerzumban élő emberek vajon megeszik-e a Pokémonokat? Érdekes.

Ezt láttad már?

Agyad eldobod: így néz ki anime stílusban a 20 legismertebb Disney hercegnő!

 

×