Az Epic Games a jelek szerint jövőre is megtartja jó szokását, és minden héten letesz két ingyenjátékot az asztalra. EZEKKEL kezdi 2023-at!

Hangulatos ajándékokkal kezdi az újévet az Epic Games, ahol ezek szerint a következő év során sem sajnálnak heti 1-2 game-et, vagy kiegészítőt ajándékba adni, csak szokj már át hozzájuk a Steam-től! Akár így lesz, akár nem, ezt a két figyelmességet bezsebelnénk a helyedben, jövő csütörtöktől!

 

Kerbal Space Program

Még pedagógiai programnak is elmegy – írtuk róla egy nyári ajánlóban, amikor semittevő gyerekek unaloműzéséhez kínáltuk. Jópofa űrhajókázás, ahol nem az emberekkel vagy, hanem az idegenekkel. A Kerbal annak a fajnak a neve, amibe te is tartozol, és a népednek nagyon okos egyedei vannak, mert értelmüknek hála beléptetek az űrkorszakba! Rakétaépítősdi, amit valósághű aerodinamikai és orbitális hatásokra alapoztak – szóval a maga műfajában elég menő.

 

Shadow Tactics – Aiko’s Choice

Ez egy vadonatúj önálló kiegészítő a szeretett lopakodó taktikai játékhoz, a Shadow Tactics-hoz. A game sztorija Japánban, a 17-19. századi Edo-korszakban játszódik. A jövő héttől ingyen elérhető extra küldetés ezen belül nagyjából arról szól, hogy a női nindzsa (kunoichi) Aiko le akar számolni a múltjának néhány kísértetével, és ehhez bérgyilkos barátai segítségét kéri. A csapatot persze Te irányítod a küldetés során – aztán csak ügyesen!

 

A Kerbal Space Program és a Shadow Tactics – Aiko’s Choice 2023. január 5-e 17 órától egy teljes héten át ingyen töltögethető az Epic Store-ból.

Addig egyébként ezek járnak ajándékba:

Akciófigyelő | Duplázik az Epic, ingyen behúzhatunk egy FPS-RTS címet is

 

×