A kérdésre, hogy melyik a valaha készült legszebb game, nincs egyértelmű válasz, de van egy, amelyik senki ranglistájáról sem hiányzik.

Alighanem te is a képi világáért – méltán – agyondicsért triumvirátus egyik tagját, a Red Dead Redemption 2, a The Last Of Us Part II, vagy a The Witcher 3: Wild Hunt valamelyikét várnád az élre egy olyan voksoláson, amelyen a valaha készült leggyönyörűbb gamet-et keresik. Nos, ahány gamer, annyi ízlés, ezért nem tarthatja mindenki ugyanazt a legszebbnek.

Van ugyanakkor egy, amit a PlayStation csoportokban gyakorlatilag mindenki agyondicsér,

és még többen tartják a valaha készült legszebb játéknak. Ez a game nem más, mint a Sucker Punch elég gyorsan klasszikussá nemesedett címe, a Ghost Of Tsushima.

Ghost of Tsushima_20200630203657

A 2020-as darab a redditezők szerint egyértelmű győztese a kérdésnek, és a Gaming Bible gyors kutatása alapján ezt még azok sem tagadják, akik alapvetően nem kedvelik a game-et, például, „az unalmas mellékküldetések és a fárasztó checklist miatt”.

A játékmenet meg-megakadásaitól függetlenül a game kifejezetten szép:

  • „a leggyönyörűbb, amivel valaha játszottam”,
  • „PS4-en játszottam, és tényleg annyira briliáns, hogy rögtön újrajátszom, ha jön a PS5 upgrade”,
  • „OLED TV-n játszottam vele és olyan érzés volt, mint gyerekként először moziba menni: a vizuális élmények, a környezeti hangok teljesen lenyűgöztek”

– érvelnek a fanok a Ghost Of Tsushima mellett. A game annyira egyértelműen szép, hogy ezen nincs is mit vitatni. Inkább várni érdemes, például a borítékolhatóan érkező Ghost Of Tsushima 2-re, ami elképzelni sem tudjuk, hogy mennyire baromi jól fog mutatni PS5-ön.

Meg filmen:

Készül a Ghost of Tsushima mozi, de jobb lesz-e, mint a Kaptár és a Monster Hunter?

 

×