A Midjourney mesterséges intelligenciával készült galéria hozza a sorozat hangulatát – sőt, a 16 bites látvány még félelmetesebbé teszi!

A Midjourney Official Facebook-csoportban osztotta meg az egyik felhasználó, Kris Kashtanova, hogy milyen eredménnyel tudta rávenni a mesterséges intelligenciát a kedvenc tévéműsora újra gondolására. Az AI-val a Stranger Things ikonikus jeleneteit ugyanúgy megrajzoltatta, mint az egyes karaktereket, hangulatokat, beltereket, vagy erdei ösvényeket. A sorozat ihlette pillanatképektől azt várta el, hogy azok

az 1990-es évek 16 bites kalandjáték érájának jellegzetességeit hozzák.

Kicsit pixeles, kicsit rajfilmes és nagyon-nagyon arcade: döbbenetesen jó retró hangulat, Stranger Things ízekkel és helyszínekkel. Szinte látjuk is a felvillanó párbeszédek, történések feliratait, miközben a PC speaker fülsiketítő éllel mar a dobhártyánkba. Íme a 16 bites vészjóslás, benne a Stranger Things simán azonosítható karaktereivel, és izgalmasan elmaszatolt szövegeivel, amik hol egy fogadó homlokzatán, hol egy ódon erdei ház étkezőjében bukkannak fel, vagy csak úgy hanyagul a padlón és a falakon. Parádés:

És az megvan, hogy hol nyílik meg újra a Tótágas, ha lecseng az 5. évad is?

Japánba megy a Stranger Things: végre kiderült az első spinoff sztorija!

 

×