Akár a Holdat is becélozhatjuk.

Képzelj el egy hatalmas, teljesen nyílt világgal rendelkező Superman játékot. A cím nem csak a Földön engedne repkedni az épületek között, ha akarod, bármikor felreppenhetsz a világűrbe, hogy fentről szemléld a bolygónkat. Nem hangzik rosszul, ugye?

Nos, úgy tűnik, hogy már ezt sem kell a képzeletedre bíznod. Az elmúlt hónapokban TeaserPlay rengeteg értékes munkát adott ki a kezei közül. Pár nappal ezelőtt a Grand Theft Auto: Vice City nyitójelenetét alkotta újra, ezúttal pedig egy még izgalmasabb projektet töltött fel a YouTube csatornájára. A középpontban Superman és az Unreal Engine 5 áll, az eredmény pedig igazán elképesztő.

Így nézhetne ki egy Superman játék 2022-ben!

A motor a fentebb említett Unreal Engine 5, annak is a legújabb verziója. A videóban láthatjuk működés közben a ray tracing, Lumen és Nanite modulokat is, így igazán káprázatos vizuális élményben lehet részünk. A pár perces koncepcióvideó elején még csak a városban repkedünk, aztán később a Holdat is megcélozzuk. Sajnos arra kevés az esély, hogy játszható, letölthető formában is megvalósul majd a fenti ötlet. Ennek ellenére mindenképp érdemes megtekinteni, hogy 2022-ben mire képes a technológia.

Hideo Kojima 100 év múlva is játékokat fog készíteni, hiába lesz halott

 

×