A Call of Duty története során született pár vicces és igen menő Call of Duty karácsonyi reklám. Például a Tesco többet is csinált.

Megvan az oka annak, hogy miért szeretjük a Call of Duty-t. Ott van a fantasztikus történet a kampányban, a látványos világ, a fegyveres harcok és az online multiplayer varázsa. Persze, amikor karácsony van, és mindenki ráér játszani, akkor a fejlesztők is szeretik meglepni a játékosokat. Így a játékban ilyenkor élesednek a karácsonyi eventek. Nos, ma nem ezekről fogunk beszélni, hanem az ezekhez kapcsolódó karácsony reklámokról.

Így reklámozta a Call of Duty-t karácsonykor például a Tesco.

Történt ugyanis, hogy karácsonykor a Tesco is készített karácsonyi reklámokat. Az elsőben például egy férj látható, aki a vacsorához elment tojást venni. Nem azt vett:

 

Aztán ott van az a reklám, amikor a katonák egy veszélyes küldetés végén teljes menetfelszerelésben betérnek a Tescóba. Menő és vicces is:

 

Persze a Call of Duty története során nem csak vicces reklámok készültek az ünnepekre. Mivel ilyenkor a fejlesztők arra számítanak, hogy az ünnepek alatt mindenki leül játszani, így a játékot tele rakják karácsonyi elemekkel. Például extra skinekkel és limitált idejű játékmódokkal. Ezekhez is készültek korábban reklámok.

A Call of Duty Mobile 2020-as karácsony reklámja:

 

Tavaly karácsonykor a Warzone és a Vanguard kapott különleges eventet:

 

A 2021-es Call of Duty Mobile reklámban „a kapitány” zoknit húz és tévét néz. Szürreális:

 

Te tudsz még ilyen vicces vagy menő karácsonyi Call of Duty reklámról? Mindenképp tedd kommentbe!

Boldog Karácsonyt!

Ezt láttad már?

Így kívánnak neked Boldog Karácsonyt a játékkiadók – Képek

 

 

 

×