A mai naptól elérhető az Epic Games Store 8. napi ajándékai is, melyekről nagyon nem ajánlott lemaradni.

Tovább zakatol az ajándékvonat az Epic Games Store ünnepi kisvasútján, amire nemhogy nem kell jegyet váltania senkinek, de még a kaller is meglep mindenkit valami igazán finommal. Aki eddig minden megállóra felült, az idáig hét remek játékkal gazdagodott, de mivel a mókavonaton egy napig sincs megállás, máris robogunk tovább a nyolcadikra, kilencedikre, tizedikre…

December 22-én ugyanis nem egy, hanem három remek ajándékot kapunk: a Fallout első, második és a Tactics című etapjára csaphat le ingyen mindenki és akárki, aki ellátogat az Epic boltjába.

A Fallout-sorozatot valósznűleg, de inkább csak remélem, hogy nem kell bemutatni, hiszen a játéktörténelem egyik, ha nem legjelentősebb sorozata. Ellenkező esetben…

…Az egész poszt-apokaliptikus kaland 1997-ben kezdődött az első résszel, ami lefektette az alapokat: a játékmenetet, a stílust, na meg az alternatív atomháború utáni világot. A receptet aztán egy évvel később a második rész csiszolta közel tökéletesre, és mivel innen már nem nagyon volt tovább, az Interplay a teljes megújulás mellett határozta el magát. Így született meg 2001-ben a Tactics, ami új, modernizált grafikát és átgondolt, átalakított játékmenettel hódította el a játékosok szívét. A többi pedig történelem.

Az Epic Games nyolcadik napi kultikus ajándékait INNEN LEHET BERÁNTANI, de nem érdemes sokat várni vele, ugyanis december 23-án délután egy újabb ingyen játék váltja majd. Az ünnepi ajándékozásból egyébként még egy hét van hátra, ami ugyanennyi ingyen beszerezhető játékot jelent.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Egy AI szerint így nézne ki a Star Wars és a Harry Potter rajzfilmként

 

×